ЦСКА увърта за цената на Делев

08:58
ЦСКА увърта за цената на Делев
Трансферната сага около нападателя на ЦСКА Спас Делев продължава. Искат го руският Волга Новгород и три турски клуба. Неразборията на Армията е пълна - вчера всеки твърдеше различни неща за сделката за голмайстора. Президентът на червените Димитър Борисов е категоричен, че всичко с Волга е уредено и ЦСКА ще вземе 120 000 евро за Спас, пише "7 дни спорт".

"Спас отива във Волга. Цената ни устройва, всичко е договорено", заяви Борисов.

Сумата е безумно малка. Няма никаква логика, след като само преди месец отказаха 700 000 евро от същия клуб и поискаха 1 млн. евро. Най-вероятно целта е да скрият истинската сума, която ще приберат от руснаците.

В същото време изпълнителният директор Емил Костадинов коментира пред "7 дни спорт", че още няма нищо сигурно. Той отрече да се водят преговори с Генчлербирлиги или друг турски клуб. - Всичко ще стане ясно до края на седмицата. Преговаряме само с Волга, уточняваме цената на Делев - каза Костадинов.
Потърсихме и мениджъра на Спас Николай Жейнов. - Има две оферти за клиента ми - от Волга и от турски клуб. Абсурд е да го продадем до края на днешния (бел. ред. вчерашния) ден. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ANTWERPMIRACLES
06.01.2011 12:01

Цената е казана ясно и потвърдена от изпълнителния директор . Ако не сте успели да се информирате , мога да ви дам линк с ВИДЕО материал от интервюто ! Щом не сте способни сами да се информирате , дайте възможност на читателите , те да ви информират . *thumb_down* А , ползата от ежедневните ви препечатки от в-ка на Батков и Москов са напълно безмислени . Тези материали , всеки сам може да си ги прочете от първоизточника , ако разбира се му се четат измишльотини .