Съдът спира трансфер на Гара в чужбина

08:52
Съдът спира трансфер на Гара в чужбина
Нападателят на Левски Гара Дембеле е получил забрана да напуска България, научи "7 дни спорт". Мярката е наложена заради делото, което се води срещу него за шофиране в нетрезво състояние и притежание на фалшива шофьорска книжка.

Адвокатът на французина Константин Симеонов потвърди за забраната, но уточни, че мярката е наложена, след като Дембеле вече е напуснал страната. В момента французинът е във ваканция извън България.

Проблемите на Дембеле с българските власти засега спъват звездата на сините за евентуален трансфер в чужбина. Забраната за напускане на страната не е пречка за подписването на договор, но със сигурност бави преговорите за неговата продажба. Турските Галатасарай и Газиантеп вече се отказаха от Дембеле, а Киево и Локомотив Москва изчакват развитието по случая.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PleaZeE
05.01.2011 18:42

Че Негъра кжо е виновен,че в БГ сме тапаци и гледаме само парите !!! Много ясно,че ще е на ваканция,нема да иде сам да се опандизи,като тия каде требва да го опандизат,не го пражят,той закво да се обвинява !! Тва сме ние пияници , крадци , убиици , продажници и тук там некой свестен човечец !!! Това е България за жалост *thumb_up*

thrill
05.01.2011 13:49

Още преди месец разговаряхме с колеги и предвидихме , че съдът ще процедира по този начин . Ще изчака негърът да напусне България и едва след това , "пост фактум" ще назначи мярката за неотклонение и ще наложи забрана за напускане на страната . *wink* Твърде добре познаваме тукашните порядки , за да очакваме друго развитие . Обикновените граждани на държавата обаче , трябва да знаят , че за тях това не важи . Към тях , ако има повдигнато обвинение по два члена от НК за извършена съвкупност от престъпления , едното от които е квалифицирано като ТЕЖКО , ще бъдат приложени съвсем други процесуални действия . Още повече , ако се касае за лице , което има опасност да напусне страната и по този начин да избегне наказателната отговорност . При подобна ситуация , за всеки обикновен гражданин категорично ще бъде наложена мярка за неотклонение - "задържане под стража" до произнасяне на окончателната присъда. В момента , затворите в страната са пълни със задържани , чиито дела все още не са приключили , но за разлика от тях , негърът си кара ваканцията на Канарските о-ви .

georgiew_71
05.01.2011 12:23

Ако това,което се пише за Гара че е хванат с толкова промила алкохол в кръвта по време на шофиране,то би било правилно да бъде съде както все едно е хванат един обикновен българин в чужбина.Но това няма да се случи никога и случаят ще бъде потулен както обикновено става,защото сме продажна държава.