Чичарито и Нани донесоха победата над Сток, Бербатов беснее (видео)

23:49
Чичарито и Нани донесоха победата над Сток, Бербатов беснее (видео)
Манчестър Юнайтед победи Сток Сити в мач от 22-я кръг на английската Висша лига. Двубоят на стадион "Олд Трафорд" приключи при резултат 2:1 за домакините.

Срещата започна на високо темпо, като в началото очаквано домакините бяха по-активни. Дарън Гибсън пробва да изненада стража на Сток в 6-а минута, но силният изстрел на халфа премина покрай целта. След това хубава комбинация между Бербатов и Гибсън завърши със силен шут на ирландеца, но топката се отби в тялото на играч на Сток и излезе в корнер. В 22-а минута след рикошет от изстрел на Гигс, топката попадна в Димитър Бербатов, който от чиста позиция не успя да открие резултата, а стреля в аут. Пет минути по-късно обаче "червените дяволи" поведоха в резултата, след като Нани центрира във вратарското поле, а там Хавиер Ернандес технично с пета отигра топката и преодоля Асмир Бегович за 1:0. До края на първото полувреме Юнайтед имаше пълен контрол върху събитията на терена, но до ново попадение не се стигна.

През първите две минути от втората част Сток Сити организираше постепенно нападение, като в крайна сметка Тунджай Шанлъ стреля с глава, но ударът бе слаб и неточен. В 50-а минута на мача обаче Тунджай центрира отляво, а Дийн Уайтхед успя да играе с глава след грешка на отбраната на домакините и резултатът бе изравнен. В следващите минути домакините се активизираха и създадоха няколко добри атаки, но без успех. Точно в 62-а минута обаче "червените дяволи" върнаха преднината си от един гол, след като Луиш Нани бе оставен да стреля от границите на наказателното поле и португалецът с кинжален изстрел с левия крак направи 2:1. Заредиха се хубави атаки към вратата на Бегович, като най-добрата от тях в 70-а минута бе завършена със силен изстрел на Ернандес, но мексиканецът стреля неточно. Сър Алекс извърши двойна смяна в 78-а минута, като на мястото на Гибсън и Ернандес в игра влязоха Майкъл Карик и Майкъл Оуен. Райън Гигс отигра технично в 81-а минута след центриране в наказателното поле, но не се получи опасност за Бегович. До края на мача нови попадения не паднаха и Ман Юнайтед се поздрави с успеха. В нетипичен за себе си стил, през целия мач българският нападател Димитър Бербатов отправяше яростни критики към съотборниците си, когато топката не достигане до него.

Видео от мача вижте ТУК!

Резултати от другите два мача от кръга, които се играха по същото време:

Фулъм - Уест Бромич 3:0
Блекпул - Бирмингам 1:2

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BerbaTheBest
05.01.2011 16:22

Arsenalsk1 - Мойта друга вероятност е същата като твойта-САФ.От нац. отбори се отказаха още Гигс и Джи Сунг.Те също играят за малки страни.Явно САФ мисли , че те само се натоварват с тях и не си струва.

BerbaTheBest
05.01.2011 16:20

LondonLeons - Не съм казал,че само в Сити дават пари.Явно се интересуваш от футбол от 2 години,защото Бербатов отказа на Ман Сити и отиде в Юнайтед въпреки , че в Сити му предлагаха повече пари.Иначе съм съгласен с tenebrum с изключение това нагрупите.Главната причина бе БФС-то.То Методиев ви обясни най-точно.

Balki89
05.01.2011 14:19

И къде по-точно Великият беснее??? Това скоро няма да стане да не кажа никога!!!

hristo_4olakov
05.01.2011 14:18

MeToDueB - Най умното нещо което съм чел в този сайт .. Абсолютно вярно *thumb_up* *thumb_up*

MeToDueB
05.01.2011 11:14

LondonLeons написа Бербатов играел за пари .. пф това е завист, за какви пари да играе бе човек, той ако искаше само пари щеше да отиде в Сити за 150 к пауинда на седмица, той има толкова много пари, че нз .. 30 живота да живее, като Цар пак няма да може да ги изхарчи .. така че със сигурност парите не го блазнят, просто иска да се доказва, иска да играе в голям отбор и го прави, ако искаше само парички и да си седи на едно ниво до 35 години щеше д аиграе в Тотнъм, където го почитаха, като бог *wink* Бербатов толкова неща е видял от живота, че тука само можем да гадаем и да уважаваме труда му, че той през каквото е минал .. да тръгнеш от една такава смешна държава от едно такова долно първенство и на 19 години да излезнеш от тази долна страна .. да се разделиш от семейство и приятели и от Пирин да стигнеш до Ман Юнайтед .. без пари и да станеш милионер .. това заслужава само и само уважение, като визитка да го прочетеш, а отделно и футболните му качества, които са безспорни, стила му, който е мн по-различен от на другите играчи, и всичко .. и е наш сънардоник, вие се скапвате да го хулите .. тъпи сте си признайте си

MeToDueB
05.01.2011 11:07

примерно тъпанара Робиньо, който беше трансфер номер 1 в Англия най-скъп играч, и същевременно абсолютен провал, както и Шевченко и още много други, ама вие нали мразите българското, а и този който е най-нависоко от сънародниците ни, трябва да го сринем, че как .. и Стоичков е мега голям, по-голям и от Бербатов и от всеки друг, но не пропускате завистници прости мазни, да кажете, че бил селянин, че бил прост. .. кка ще е прост, човек който е на такова високо ниво, който се познава лично с хиляди известни хора : Шумахер, Марадона .. всеки го знае и го уважава, правил и прави бизнес и след футбола, знае как и къде да вложи парите си, а вие го храните. Много мразя този народ нашия простия .. бих се махнал с кеф от този прокажен народ.. мн злобни, мн бедни, мн долни хора има в тази страна..

MeToDueB
05.01.2011 11:04

Колко много анти-фенове има на Бербатов .. не е истина, в България сигурно са 95% от антифеновете му .. баси предателската нещастна страна, първо България го предаде него, а после той се отказа от националния отбор. Сипят се пумия и негативни коментари, като изведро. Когато не е играл и когато е обект на критики, просто бг медиите нещастни се съсипват да го обиждат, да го гонят и да го изкарват, като най-слаб, а когато е водач по голове в Английската Висша Лига, когато направи някой феноменален гол, асистенция, вкара 3, 5 или колкото и да е гола, просто има информация, че е направил добър мач, но когато не вкара гол пумията започва .. а робската психика на разни болни фенове на бг първенството и завистници, за които Бербатов не заслужава да е в Ман Ю, следователно не заслужава и 100 к паунда седмично, колкото тези зависници може би и за 40-50 години и цял живот може да не изкарат с тази злоба, както са тръгнали .. не знам какво ги прави горди някой хора да обиждат .. със сигурност завистници прости, бихте предали Бербатов и бихте избрали някой друг ..

FLY_I
05.01.2011 10:50

Абе всяка новина за Манчестър накрая се превръща в дискусия ,дърво ли е Бербатов ,предател ли е ,струва ли си парите...стига вече де *sick*

Arsenalsk1
05.01.2011 03:33

Какво са го плювали толкоз ? Е много е обидчив значи.Еми то ако всеки играч си тръгне от националния понеже го критикуват няма да има национални отбори бе хора.Едни критикуват ама много други го хвалят нали.Неговата работа е да играе а не да се връзва на вестници.Еми да ви кажа в Англия направо го РАМАЗАХА от критики вестниците ама не си тръгна от МЮ нали ? стисна си зъби и започна да вкарва а за момента е голмайстор в премиършип.А тук се е обидил не е издържал и си тръгнал.Аз имам друга версия и според мен той си тръгна по настояването на САФ но това е моето лично мнение и не го навързвам на никого.

tenebrum
05.01.2011 02:31

ANTWERPMIRACLE кой ти е казал че се страхува бре момко,казвам ти че в тая група беше ясно с тоя калпав отбор дето го имаме е сигурно че няма да се класираме с 2,3 играча не се прави отбор и да Черна гора,Швейцария и Англия са много по напред от нас,ако си забелязал

Riko_777
05.01.2011 01:57

Arsenalsk1 8 милиона знаеш ли кога бяхме *wonder* ЕДНО ВРЕМЕ!Вече сме на 7!Както и да е просто казвам,зашото 1 милион хич не е малко!И аз да бях на мястото на Бербатов и аз също щях да се откажа,защото нашия национален отбор не е НАЦИОНАЛЕН ОТБОР (което би трябвало да следва,че там са събрани най-добрите от страната) ,а една незнайно дълга ШУРОБАДЖАНАЩИНА!Какъв е смисъла да играеш и даваш всичко от себе си и накрая да слушаш упреците на всеки,че нищо не си направил,а другите да си веят мъ*ите и тях никой да не ги упреква,защото са сват,брат,шурей или еди си къв там?!То това не е само в националния ни отбор,а в цялата ни държава е така,но поне Националния отбор да не го опетняваха така НАГЛО *stop* *thumb_down* *angry*

ANTWERPMIRACLES
05.01.2011 01:52

Това , че ти разсъждаваш така , изобщо не означава , че Бербатов разсъждава по същия начин . .. Нищо й няма на групата . Група , като всяка друга . От кого се страхуваш ? От Швейцария ли ? Или от Черна гора , която Бербатов е побеждавал на два пъти ? По тази логика , черногорците след жребия , би трябвало да са се самоубили ритуално . Глупости . Бербатов всяка седмица се изправя срещу големи отбори и срещу много по-силни футболисти от тези на Черна гора и Швейцария . Не е никакъв проблем за него да играе срещу тях , а и срещу англичани . Проблем да играят с тях имат бившите му съотборници от национала , които се подвизават в мизерни първенства и не знаят какво е да играеш срещу големи .

tenebrum
05.01.2011 01:38

Барби се махна от национала заради перуката ,защото виждаше как в националния перуката ,мениджъри и други бутаха своите играчи да играят вътре и също се отказа защото точно след като се изтегли жребия за групите и като видя в каква група сме и се махна ,явно си е казал че в такава група е невъзможно да направим нещо и по добре да се разкара защото после като не се класираме вината пада върху него

ANTWERPMIRACLES
05.01.2011 01:27

Всички ние , много добре знаем , защо се махна Бербо от националния отбор . Знаят го всички , въпреки , че мнозина се правят , че не знаят . ... Достатъчно е да прочетеш някои от коментарите по-долу и всичко става пределно ясно . Признавам си , че и аз не бих издържал на ежедневните обиди от всякакви озлобени и нещастни душици , които избиват личните си комплекси и клубни пристрастия и ненавист . Тегля им една пyткa мaйна и си слагам шапката . ... Бербатов доказа , че може и без националния отбор . Случайно или не , кариерата му след отказването тръгна още по - нагоре . Постигна и пари и слава . Всичко , каквото би могъл да иска човек от този живот . ... А , завистниците и мразячите му , си останаха в тинята със злобата и омразата , които ще ги душат още дълго .

LondonLeons
05.01.2011 01:22

Arsenalsk1 - което е още по-голям парадокс *sick* тая година след като "медиите" му дойдеха в повече, защо не се отказа от наградата, ми я взе че даже почна и теории да развива като го интервюираха *erm*

Arsenalsk1
05.01.2011 01:18

Аз не съм казавал по кави причини е тръгнал от националния.Аз казах че можеше да играе за Родината си 1 път за 2 месеца.Не съм казал че си тръгна заради натоварването в МЮ.А как то ти казваш че е тръгнал заради медиите.Според мен ако е за това пак си е гршно решение.Защото медиите не са България.Журналистите и медиите са 100 200 1200 а България е 8 милиона и той играе за България а не за медиите.Пък и да не забравяме че тези същите медии всяка година го избират за футболист на годината.

Rusiq111
05.01.2011 00:42

arsenalsk1 не мисля че Бербатов се махна заради многото мачове с МЮ ... Лично мое мнение е че той се махна заради медиите които каквото и да прави винаги го упрекваха... Вкара 2 гола ... И медиите почват да тръбят не как е вкарал 2 гола ми как е изпуснал още 3 ... Никой не ценеше труда му в името на България... Аз се чудя играчи като С.Петров и М.Петров как не се махнаха... В България футбола е един фарс, една пародия ..Бербатов осъзна това и реши че смисъл няма да играе за един некадърен отбор ... БФС си мисли в момента че БГ още има шансове за ЕП2012... Глупости... Имат шанс... ДА ама за 4-то място ...

Arsenalsk1
05.01.2011 00:31

Наистина когато играе добре прославя България в това няма спор.Аз мисля че на Бербатов нищо не му пречеше да изиграе по 1 мач за 2 месеца за БЪЛГАРИЯ.При положение че може да се раздава за МЮ 3 мача за една седмица.Се пак това е РОДИНА.Иначе той като човек има много положителни качества и е доказвал не веднъж.Само не му оправдавам преждевременното му отказване от Националния.

LondonLeons
05.01.2011 00:23

BerbaTheBest - не е задължително ако искаш да взимаш пари да играеш в Ман.Сити *wink* и не играе в Сити защото там търсят бързи,борбени играчи *thinking* да, исках да се махне и се радвам че го направи и не той не е предател ,той е слабохарактерен *smile*

LondonLeons
05.01.2011 00:20

marian4y - това че не му трябва пари иди го разправяй на друг *wink* а с какво един национален отбор пречи толкова много на даден футболист който ако има желание ще се раздава и на 2-те места *thinking* за националния нищо не е направил, направи за себе си - един рекорд това е цялото му участие в националния... и не коментираме Божинов или Попов защото те не са "Краля";] само информативно ще ти кажа че когато Бербатов е играл в Пирин или цска, Божинов вече играеше в Серия А... въпроса е че като се контузи и това продължава дълго *thumb_up*

BerbaTheBest
05.01.2011 00:16

Говорите глупости.Бербатов играел заради парите.Ако беше така сега щяхме да го гледаме в Сити,не в Юнайтед.Съгласен съм с казаното от strong4chelsea.ако мога да попитам LondonLeons ти не беше ли един от тези ,които искаха той да се махне от националния.Българите сме много прост народ.Всички викат за едно,после за друго.Тази ситуация е същата - първо викахте да се маха,че нищо не прави,като се махна защо се махна,той е предател. *wonder* *wink*

LondonLeons
05.01.2011 00:15

RosickyBoy - Марто и Стилян ги уважавам много и като хора и като футболисти *smile* Gogata85 - ами нормално е в репортажа да го няма *thinking*

marian4y
05.01.2011 00:13

LondonLeons абе той си е взел парите вече не му трябват пари , всеки на негово място би направил така ще си поиграе още 2-3 годинки в Манчестър ( ако му подновят договора ) и ще приключи достатъчно е направил за Българския национален отбор , защо вместо само да коментирате Бербатов , не коментирате Божинов кадето го дават по често в жълтите весници в коя дискотека ходил или оня Попов кадето отиде в Турция и никой не го знае ...?

Gogata85
05.01.2011 00:12

аз не гледах мача но от репортажа никъде не видях Берба да беснее по някой от съотборниците си. Да той беше ядосан, но на късмета и на отиграванията си.Уинър моля ви не изопачавайте нещата. Колкото до това, че напоследък Юнайтед неиграят красиво я помислете как е възможно това при положение,че има мачове на 3 дена *thumb_down* , при това с корави и борбени отбори.САФ е велик и е наясно, че точките в тези мачове са много по важни от това как се представя отбора и за това е спечелил толова трофеи.И аз съм доволен все пак сме на 1-во място.Миналата година точно заради такива мачове и загубени точки в тях загубихме титлата.Сега е на дневен ред мача с Тотнъм,още един невероятен отбор,който винаги излиза да затрудни максимално отбора ми.Този мач ще е изключително труден.

RosickyBoy
05.01.2011 00:12

Винаги ще уважавам Мартин Петров - играе до 90тата минута без да се отказва, бием, падаме - играе в националния, каквато и да е трагедия..както и да е, честита победа на Юнайтед.

LondonLeons
05.01.2011 00:09

sakata17 - винаги има как, въпроса е дали искаш *thinking* strong4chelsea - прав си че една птичка пролет неправи, но можеше да се появят още птички и да стане ято *wink* и да той добре си е преценил - поставя рекорд колкото да не го забравят и се насочи към интересите си - пари и "слава"

sasedq
05.01.2011 00:09

Ко няма да беснее ве тея 1 пас не му подадоха като хората ше ги еба в слабурите

strong4chelsea
05.01.2011 00:06

Rosicky една птичка пролет не прави нали се сещаш,той добре си е преценил достатъчно е играл в националния за да стигне до това заключение и да се откаже..

sakata17
05.01.2011 00:05

LondonLeons ,не няма как да се разбираш с 20 футболиста в съблекалнята...

RosickyBoy
05.01.2011 00:03

Бербатов играе за себе си, не за България.. Ако играеше и мислеше за България, сега щяхме да имаме два пъти по-големи шансове национала да се класира не нечие първенство *thumb_up*

LondonLeons
05.01.2011 00:02

strong4chelsea - така я слави че няма кой да види *sick*

strong4chelsea
05.01.2011 00:01

Бербатов слави България аз не виждам,някаква причина да му намираш кусури ?? *beer*

ENGLANDFTW
05.01.2011 00:00

В последните мачове Юнайтед не играе на 100%, очевидно е. Пазят си силите

LondonLeons
04.01.2011 23:57

sakata17 - повярвай ми има, но той не се казва Бербатов *thumb_up*

sakata17
04.01.2011 23:55

LondonLeons няма футболист който винаги да е доволен от всичките си съотборници *thumb_up*

LondonLeons
04.01.2011 23:55

и няма да е лошо да напишете прякора на Ернандес правилно *sick*

strong4chelsea
04.01.2011 23:53

Днес Ман.Юнайтед=Луиш Нани признавам го САФ как ги намира такива играчи да вадят мачове *beer*

RosickyBoy
04.01.2011 23:50

E, честито! Предположих, че Нани ще ви спечели мача-така и стана *smile*

nikssata
04.01.2011 23:16

коментатора каза -тренера е доволен,от кое че им изравниха ли , браво за кой ли пат правят таз шибана грешка тез кратунари-дано бият

sakata17
04.01.2011 23:08

Грешка на Смалинг ,а после и на Евра *stop*

sakata17
04.01.2011 23:05

BerbaTheBest - Дано ,братле стискаме палци!!

fena_man_utd
04.01.2011 22:58

Слабо първо полувреме.Дано през втората част Юнайтед заиграят по-добре и спечелят с резултат.Вижда се,че играта не ни върви много.Правим атаки,но като цяло без резултат.Очаквам Бербо да вкара и да спечелим.

gopencet0
04.01.2011 22:55

Markozz точно заради такива като тебе се получават тези работи ...

BerbaTheBest
04.01.2011 22:54

sakata17 - Да се надяваме ,че играта на Нани ще потръгне,а Бербатов да вкара. *thumb_up*

mehandjiev
04.01.2011 22:54

Стига сте го надценявали този португалски циганин

Markozz
04.01.2011 22:52

Е фенчетата на Юн. келешчета вие ли се ще казвате кой къде да пише е дразнители големи сте,а вие сте по големи спамери от сички фенове.

BerbaTheBest
04.01.2011 22:51

Нани пак се лакуми,но какво да се прави.Не сме там да му кажем. *sad* *angry*

sakata17
04.01.2011 22:51

dark1t0 на Нани играта когато му тръгне не могат да го спрат! *thumb_up* Друг е въпроса ,че доста често не му тръгва и според мен т'ва е на психическа основа и ще го преудолее...Бербатов можеше да се разпише, да му стискаме палци през 2-рото полувреме *beer* !!!

frozzzen
04.01.2011 22:51

Само Ман. Юнайтед !!! ТИТЛАТА Е НАША !! Челси са 5 6 *smile* Дано изпаднат в първа лига тия смешници ! *thumb_up*

Dankow
04.01.2011 22:50

Тоя "циганин" има 11 асистенции... Не ми кажи, че дърпа отбора на долу. *thumb_up*

BerbaTheBest
04.01.2011 22:50

RosickyBoy - Пишете си.Сигурен съм , че никой няма да има нищо против стига да не се хейтва ,а да се пише по дадената тема или за мача ,който дават. *thumb_up* *wink*

dark1t0
04.01.2011 22:50

Нани дърпал отбора надолу... ти гърмиш ли се бе?? *lol* *lol* *party*

mehandjiev
04.01.2011 22:36

Този циганин Нани само дърпа отбора надолу

RosickyBoy
04.01.2011 22:34

Така е, бате - хейтъри колкото искаш.. айде на спамя повече *thumb_up*

BerbaTheBest
04.01.2011 22:27

RosickyBoy - Ние като победихме Бирмингам имаше 142 коментара мисля.Имаше 2-3 фена на Челси,които пишеха усилено,всичко друго бяха фенове на Арсенал.Някой си Пубер и ей такива.Тогава вие хейтвахте.Не казвам , че си ти ами имам предвид фенове на Арсенал. *thumb_up* *beer*

manutd_forlife
04.01.2011 22:27

абе това момче е страхотно дано остане тука за дълго! *thumb_up*

RosickyBoy
04.01.2011 22:06

Като победихме Бирмингам имаше над 60 коментара.. толкова ли много фенове на Бирмингам имаше? ..40 коментара бяха само хейтърси от фенове на Челси и Юнайтед.. айде не ми говори за това - наслаждавайте се на мача и това е!

ManUnited93
04.01.2011 21:55

Абе не мога да разбера едно нещо и то не само в този сайт. Абе феновете на Арсенал ,Челси ,Ливърпул и всичките други отбори да си пишат скапаните коментари по теми за техните отбори !!! Какво търсят при темите на Манчестър Юнайтед *stop* *beer*

gopencet0
04.01.2011 21:53

Ахх с тоя младичьк отбор ще бьде трудно срещу този коварен отбор на Стоук. Ще се разчита много на Бербатов, Флетчьр и Нани ( които се надявам да не се опитва пак да изкарва пак мача *thumb_up* ) дано да победим и да сме с добра преднина пред основните конкуренти, които играят утре и ще направят Х според мен Айде приятно гледане и да мачкаме *beer*

RosickyBoy
04.01.2011 21:50

Добре бе, поне си изказвам мнението .. след мача ще ви призная победата, спокойно. *smile*

jo0ko
04.01.2011 21:45

RosickyBoy пак да си тук след мача, абсолютно всеки път "това ще стане, онова ще стане" и накрая все вие сте безмълвни, дали с пръст или с нещо друго в уста.
Големи разбирачи сте преди да почне мача, нека свърши и напиши някой свестен коментар, ако изобщо можеш да пишеш такива.

vik0_92_
04.01.2011 21:38

ти си настинал ей *wink* утре ще ви видим и вас *lol*

RosickyBoy
04.01.2011 21:35

Фърдинанд и ван Дер Сар няма да играят? *lol* Нани ще ви спечели мача.. ако го нямаше ХИКСА бе на лице *smile*

goshettu
04.01.2011 21:29

Състава не е зле освен Фърдинант и Бербо който не мисля че днес ще се разпише .... само и само заради това че Рууни отсъства ... прогноза 1 ГГМЮ дано греша драги хора

ManUnited93
04.01.2011 21:28

Добре е че Нани се връща ,но малко се притеснявам от липсата на Ван дер Сар и Рио Фърдинанд *wink* *stop* Ае дано земем 3-те точки и да дръпнем в класирането преди мача утре между Сити и Арсенал !! *beer*