Кръщават на Зума стадиона на Локо Пловдив

18:44
Кръщават на Зума стадиона на Локо Пловдив
Ръководството на Локомотив Пловдив внесе официално предложение до общинския съвет в Пловдив за промяна на името на своя стадион, научи "24 часа". Желанието на "черно-белите" е съоръжението да бъде прекръстено на футболист №1 на клуба за всички времена Христо Бонев.

Първото заседание на местния парламент за новата година е на 20 януари, когато се очаква съветниците да гласуват безпроблемно и смяната на името на стадион "Локомотив" да стане факт.

Както "24 часа" отдавна писа, идеята за прекръстването се роди малко преди последния шампионатен мач на "черно-белите" от есенния дял срещу "Черноморец". Тогава по инициатива лично на собственика Коко Динев бе пусната подписка сред запалянковците, която само за час бе подкрепена от над 250 души.

Междувременно общината най-после изгради до стадиона в квартал "Лаута" отделен трафопост, което е първата крачка към монтиране на осветление. За целта бяха изразходвани 30 000 лева. От щаба на "смърфовете" потвърдиха, че ще направят всичко възможно отборът да играе на лампи от следващия сезон в "А" група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

botevforever
05.01.2011 00:04

нека не забравяне най-великото интервю на Зума: "по-голямата част от публиката ни е от ромски произход" .... аахаххаххааххаахах *erm* *lol*

evgeno
04.01.2011 19:45

що бе на помиярски отбор-помярско име за стадиона му. Нормално