Гигс разкри тайната за футболното си дълголетие (видео)

13:24
Гигс разкри тайната за футболното си дълголетие (видео)
Уелската легенда на Манчестър Юнайтед превзе празничния пазар с ДВД, в което разкрива тайната на своето футболно дълголетие - йогата.

ДВД-то се казва "Сила и мощ чрез йогата". То излиза днес на пазара и базирайки си на вече поръчаните копия се очертава да бъде сериозен хит. Във видеото, Гигс твърди, че основната причина да бъде толкова дълго време на терена са ежедневните му занимания с йога.

Той, освен това допълни, че се обърнал към йогата, за да се справи с поредицата от травми в подколянното сухожилие. Уелсецът заявява: "През последните шест или седем години, йогата ми помогна с раздвижването на тялото ми и с проблемите в подколянното сухожилие".

Легендата на Манчестър Юнайтед допълни, че редовното практикуване на йога му е помогнало да тренира много по-често, отколкото другите 37-годишни играчи и освен това е подобрило играта му.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DELI77
05.01.2011 13:05

Просто той е една ЖИВА ЛИГЕНДА във футбола !!! *thumb_up*

Phenomenom
05.01.2011 00:15

Fabregas_boy Съгласен съм с твоето мнение *beer* Въпреки големият брой феноменални играчи във ВЛ, нека не забравяме големите имена във футбола,които са ни радвали през годините *thumb_up*