Собствениците на ЦСКА започват ремонт на стадион \"Българска армия\"

12:44
Собствениците на ЦСКА започват ремонт на стадион \"Българска армия\"
Преди доcтa време феновете на ЦСКА на­стояха пpeд ръковод­ството да зареже Национал­ния стадион "Васил Левски" и да премести официалните мачове на тима в червена­та Мека "Българска армия".

В отговор на това собствени­ците на ЦСКА Димитър Бо­рисов и Иво Иванов обеща­ха, че отборът ще играе срещите си от "А" група през пролетта на "Армия­та".

Досега обаче нищо по съоръжението не е пипнато. Ръководството на червени­те гарантира вчера, че ста­дионът ще бъде приведен в необходимия вид до първия домакински мач на ЦСКА през пролетта. Ето как­во заяви ръководството на ЦСКА относно "Армията".

1. Планувано е ремонтът на стадион "Българска армия" да стартира на 10 януари.

2. Ремонтът ще включва:


- изграждането на ново тревно покритие, което към този момент е в ужасно съ­стояние;
- ще се ремонтира козир­ката над сектор "А" и ще се прикачат към нея датчици за безопасност;
- ще се сменят счупените седалки;
- ще се изгради още един вход в сектор „Г".

Първият официален дома­кински мач на ЦСКА от вто­рия полусезон е в 18-и кръг срещу Видима Раковски и ще се играе в средата на март. Така червените имат малко повече от два месеца да си оправят стадиона. Босовете гарантираха, че ще изпълнят това, което са обещали.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ANTWERPMIRACLES
04.01.2011 18:48

Един спортен комплекс с локация в сърцето на София би трябвало да бъде прекрасно средище за спорт , отдих , бизнес и развлечение . *thumb_up* За съжаление , сегашните спортни съоръжения в столицата са безнадеждно физически и морално амортизирани . Строени са по съветски образец през 50-те години на миналия век и идейно и функционално не отговарят на съвременните представи за такъв тип дейност . Изградени са върху насип , което обезсмисля всякакви скъпоструващи ремонти и подобрения . Отдавна са надхвърлили допустимия пределен срок за експлоатация . Ремонтите и подобренията САМО ОТЛАГАТ , но не решават проблемите . Тези съоръжения ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪБОРЕНИ и построени наново по съвременен модел и с модерни функционални и експлоатационни характеристики . ... Всичко останало е закърпване на положението и пари - хвърлени на вятъра. *thinking*