Леонардо иска Роналдиньо в Интер, от Милан се дърпат

11:58
Леонардо иска Роналдиньо в Интер, от Милан се дърпат
Новият наставник на Интер Леонардо е пожелал да привлече Роналдиньо, който се оказа ненужен в Милан, съобщава днес на първата си страница "Кориере Дело Спорт".

Както е известно, през миналия сезон Рони се представи на много високо ниво с екипа на "росонерите" под ръководството именно на Леонардо, като двамата са добри приятели.

Президентът на Интер Масимо Морати е бил готов да заплати сумата от осем милиона евро, за да откупи правата на плеймейкъра, твърди и торинското издание "Ла Стампа".

Въпреки това обаче, от Милан изглежда нямат никакво намерение да продават Рони точно на градските си съперници.

Запитан дали подобен трансфер е възможен, братът на играча, който е и негов агент, заяви:

"Роналдиньо е свободен да напусне Милан, но не и да отиде в друг италиански клуб."

Това обаче все още не прави трансферът напълно невъзможен, тъй като слуховете, че Блекбърн иска играча, се оказаха лъжа, а вчера Роберто Де Асис заяви, че в Гремио нямат нужните финансови средства, за да привлекат брат му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Leader78
04.01.2011 22:35

Ей тупан а какво ше каеш за Виери, Роналдо и Ибрамердович бе смотльо да не говориме за Зеедорф и Пирло, че ше паднеш малък келеш *lol*

dead_addicted
04.01.2011 18:14

Първо Леонардо отиде при вас... После спекулации че Малдини щял да ви става помощник треньор.. След това беше Кака (бивш футболист на Милан, спечелил всичко с тях..), а сега и Роналдиньо ??? После пак обиждайте отбора на Милан мерди !!!! *angry*