Марсилия отмъква звездата на Рейнджърс на безценица

11:33
Марсилия отмъква звездата на Рейнджърс на безценица
31-годишният нападател на Рейнджърс и Шотландия Кени Милър е сред първите в списъка на Олимпик Марсилия с желани зимни попълнения, пишат шотландските медии.

Ръководството на френския клуб се надява да се възползва от неразрешената ситуация с контракта на играча, който бе най-резултатен от тима си за миналия сезон.

Въпреки впечатляващите си резултати на терена, Милър, автор на 21 гола в миналия шампионат, не успя да се споразумее за нов контракт.

Така през лятото той може да напусне "Айброкс" като свободен агент по правилото "Босман". Според "The Daily Record" президентът на Марсилия Жан-Клод Дасие е разпоредил да се изясни ситуацията с Милър, надявайки се, че играчът ще приеме офертата да смени клуба си през януари.

От щаба на шотландците неведнъж са подчертавали, че не смятат да продават Милър, а предложение за него през януари, шест месеца преди края на договора му, няма да отразява реалната стойност на играча. Подобни сделки досега не са били политика на Рейнджърс, но Жан-Клод Дасие не губи надежда, че ще доведе Милър на "Велодром".

Кени Милър се върна в Рейнджърс от Селтик през лятото на 2008 г. и стана първия играч в историята на шотландския футбол, който прави двоен трансфер в местните грандове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация