Левски трансферира Петков в Япония

10:42
Левски трансферира Петков в Япония
Вратарят на Левски Геор­ги Петков най-вероятно ще продължи кариерата си в Япония. Най-сериозен инте­рес към него има от няколко тима от азиатската стра­на. Желанието на бившия капитан на „сините” е да остане на „Герена", но той не е искан в тима от спорт­ния директор Георги Иванов и треньора Ясен Петров. Преди Нова година Петков проведе разговор с Гонзо. Шефът се опита да убеди вратаря да разтрогне с клу­ба по взаимно съгласие.

Той обаче категорично го от­хвърли, тъй като има да по­лучава пари от Левски. „Те­ма Спорт" научи, че в нача­лото на следващата седми­ца предстои среща между мениджъра на футболиста и ръководството на Левски. На нея трябва да стане ясно срещу какви пари от „Гере­на" са склонни да го пуснат в чужбина. 34-годишният играч обаче няма да започне подготовка със „сините”.

Интерес към Петков има и от кипърски клуб, но от Ос­трова на Афродита искат Жоро Вратаря само като сво­боден агент. Последният ва­риант за трансфер на Петков е в някой украински клуб.

Левски можеха да вземат 150 хиляди евро за бившия си капитан преди началото на сезона. Тогава обаче То­дор Батков отхвърли офер­тата на израелския Апоел Тел Авив.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toni_kb
04.01.2011 23:38

Тоя гонзо за къ'в се мисли?!? Петков винаги е бил на ниво и е спасявал Левски в много мачове. И к'во накрая за 1 лош мач гонзо решава да го замрази и да го изгони от Левски. Петков е дал прекалено много на Левски и не заслужава това отвратително отношение. *thumb_down*