ЦСКА подписа с четирима юноши

10:32
ЦСКА подписа с четирима юноши
ЦСКА се подсили с четирима нови играчи. Става дума за собствени юноши, които подписаха вчера своите първи професионални договори. Родените през 1992 година футболисти завършват този сезон юношеските си години на "Българска армия". Шефът на школата Георги Георгиев и треньорът на юношеската формация Добри Митов са предложили четиримата играчи за професионални контракти, съобщава "Меридиан мач".

Договори за 3 години подписаха халфовете Владимир Бахъров и Георги Амзин, както защитникът Ангел Грънчов и нападателят Борислав Николов. Очаква се четиримата футболисти да започнат подготовка с представителния отбор на ЦСКА на 10 януари.

Има голяма вероятност някои от тях да бъдат преотстъпени в други клубове, за да могат да трупат опит. Това обаче сигурно ще се случи през лятото, като дотогава четиримата ще играят за юношеската формация на ЦСКА.

Към днешна дата в първия тим на "червените" има шестима юноши на ЦСКА - Павел Виданов, Румен Трифонов, Александър Тонев, Томи Костадинов, Иван Караджов и Божидар Стойчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация