Левски прати още един в Каварна

10:25
Левски прати още един в Каварна
Левски прати четвърти футболист в Каварна Каварна, стана ясно вчера. Халфът Лъчезар Балтанов ще доиграе сезона с екипа на Калиакра, след като стана ненужен на "Герена", съобщава "7 дни спорт".

Днес треньорът на Калиакра Антони Здравков пристига на Герена, за да договори трансфера с Георги Иванов. Досега вече трима от Левски преминаха в Каварна. Това са вратарят Цветан Димитров и халфовете Майкъл Тевия и Даниел Шмедин.

Повече от месец сините шефове търсеха отбор за Балтанов, който пропусна шанса си да се наложи в първия отбор въпреки многото проблеми в халфовата линия на Левски тази есен. Наскоро Балтанов окончателно изгуби доверието на Георги Иванов и Ясен Петров с пиянската си изцепка. Вечерта след мача със Спортинг от Лига Европа халфът се блъсна накъркан в чужда кола.

Балтанов трябваше да отиде във Видима заедно с още двама съотборници като част от сделката за Пламен Илиев. Халфът нямал никакво намерение да ходи в Севлиево заради тежкото състояние на местния клуб. В крайна сметка той склонил на варианта Калиакра, тъй като ще може да работи с бившия си треньор в Левски Антони Здравков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация