Миньор се раздели с Иво Иванов и още петима

17:18
Миньор се раздели с Иво Иванов и още петима
Миньор Перник освободи вратаря Ивайло Иванов, както и още петима футболисти от клуба.

От отбора си тръгват Костадин Хазуров, Младен Стоев, Велимир Иванович, Юрий Иванов, Христо Господинов и Младен Стоев, като според думите на изпълнителния директор на Миньор ген. Йордан Димитров, причината за тяхното напускане е подмладяване на отбора.

"Ивайло Иванов е освободен от отбора. Нещата с него изцяло приключиха. Причината е, че подмладяваме тима. Той е дал всичко за футбола, но ръководството сметна, че вече няма какво да даде на клуба", заяви Димитров пред официалния сайт на клуба.

Иванов беше един от футболистите, който успокояваше феновете на "чуковете" след загубата от ЦСКА с 2:4 през есенния полусезон, когато публиката на Миньор искаше да линчува собствения си тим.

Димитров потвърди и информацията от пресата, че сръбският таран Ненад Иняц ще дойде в отбора, който започва подготовка на 12 януари. За последно таранът е играл в местния ОФК Белград, като в момента е със статут на свободен агент. Иняц вече е разговарял с шефовете на перничани за условията си. Те са обявили, че го чакат за заключителни преговори на 5 януари. Шефът на Миньор каза, че държи връзка с футболиста, който е изкарал неуспешни проби в Нафтекс през 2006 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация