Анчелоти: Трябват ни нови попълнения, няма скандал между Тери и Дрогба

13:46
Анчелоти: Трябват ни нови попълнения, няма скандал между Тери и Дрогба
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти призна, че лондонският отбор има нужда да привлече нови футболисти през зимния трансферен прозорец.

"Сините" се намират в изключително слаба форма, като са спечелили едва два от последните си 10 мача във Висшата лига.

"Тази седмица Алекс се връща от Бразилия и трябва да видим неговото състояние. Очевидно е, че в защита имаме проблеми. Не искам да казвам кои точно играчи искаме, но имаме нужда от нови попълнения", заяви Анчелоти.

"Брума игра добре срещу Астън Вила, но с отсъствието на Алекс и Иванович загубихме сила при борбата за висока топка. Така допуснахме втория гол в мача. Третият беше поради друга причина - не бяхме достатъчно внимателни в наказателното поле", допълни италианският специалист.

Анчелоти отрече да има каквито и да е проблеми в съблекалнята на Челси, след като нападателят Дидие Дрогба и защитникът Джон Тери бяха видени да спорят след края на мача с Вила.

"Всичко е наред", увери Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fcliverpool9
03.01.2011 19:37

Трябват им 2-3 нови попълнения.Според мен Челси ще започнат пак да мачкат

Mukovd
03.01.2011 14:45

е за какво ни е нов тренер, видя се колко пъти сменяхме и нищу. Я по добре да го оставят за няколко години то успехите не идват ей така когато на нас ни се иска. Пък и на мен ми писна само да сменяме трениорите защото заприличваме на смешен отбор. Една грешка направи че уволни Рей Уилкинс ама него няма да го върнат дори и да уволнят татко карло.