Алекс Хлеб: С радост бих се върнал в Арсенал

13:26
Алекс Хлеб: С радост бих се върнал в Арсенал
Мениджърът на Бирмингам Алекс Маклийш беше принуден да се изказва в защита на полузащитника Александър Хлеб, който в интервю преди съботния мач с Арсенал заяви, че с удоволствие би се върнал на "Емирейтс".

През ноември Хлеб, който играе на "Сейнт Андрюс" под наем, призна, че е направил голяма грешка, напускайки Арсенал. Въпреки това запалянковците на Бирмингам не можаха да повярват на ушите си, когато в интервюто за телевизионния канал "ESPN", няколко часа преди мача с "топчиите" той открито заяви, че за него би било сбъдната мечта отново да облече фланелката на Арсенал.

Алекс Маклийш се опита да охлади разгорелите се страсти, но също така призова Хлеб най-накрая да оправдае доверието, което му бе оказано. През лятото на 2010 г. Бирмингам го спаси от пореден сезон, в който щеше да търка резервната скамейка на Барселона.

"Очевидно е, че той иска да играе на най-високо ниво, а в Арсенал то е такова. Алекс обаче има неизпълнена работа тук и през втората половина на сезона трябва да покаже на какво е способен. Хлеб дойде при нас наполовина здрав, получи травма, но аз го върнах в отбора преди мача с Манчестър Юнайтед, като така изпреварихме графика. По идея той още трябваше да се готви за връщането си, но го хвърлих в боя, тъй като ни е нужна помощта на играч от неговия калибър", коментира Маклийш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RosickyBoy
03.01.2011 20:27

Нямаш право да се помисляш да се връщаш, камоли да молиш ... продажнико, така става - искаше Барса - на ти Барса.... надявам се да не стане и така с Фабрегас.. да отиде във Барселона и след 4 години да го гледам във Уигън *thumb_down*

bullit_r32
03.01.2011 14:57

@ManWR10Utd: разбирач..Тио в момента до сега не е направил кой знае какво за Арсенал!Верно че Венгер го гласи за новия Анри, но виж му представянето от старта до сега.Колко пъти влиза като резерва и то след 75 мин.(типично за Венгер)Човекът който прави сезона на Арсенал е Насри с безбройните перфектни пробиви и след това пасове асистенции за 100%тови голове - които пък са реализирани от Шамак(който в момента се нуждае от почивка, твърд титлуляр от началото до предния мач).За Алекс..добър футболист..Играе остро предпочита да влиза директно с ИНДИВИДУАЛНИ пробиви към централната част и в последствие да бие към вратата, нещо нетипично за едно крило от неговата класа(вж.Меси, Роналдо, иниеста, педро, насри, аршавин)..точно заради това неможа да се наложи в Barca..

RosickyBoy
03.01.2011 14:33

gansta, Росицки си е във форма, или така да го кажем - това е всичко, което той може... Повече от това - не му е във възможностите вече. Едно, че е на 30 години, но това не е чак толкова голям проблем, колкото това, че имаше двугодишна контузия. Ако беше здрав, нямаше да стои в Арсенал, а сега щяхме да го гледаме до Шави и Иниеста, или да играе зад гърба на Бензема и Игуаин *thumb_up*

ManWR10Utd
03.01.2011 14:31

ЕЕЕ да ама това "хюмне" им прави сезона до сега и е просто фантастичен , иначе никаква професионалност от Хлеба да каже такова неще преди мач .

gangsteraa
03.01.2011 14:28

Ако Арсенал наистина иска да спечели титлата му трябват точно такива играчи . Класни с опит , не някои хюмнета бързи като Уолкът ! Вярно е , има да се развива може да стане голям играч от него , но само с такива не се печели титла , и то в Англия ! Трябва сплав между младост и опит , ако и Росицки беше във форма , да са с Хлеб , Фабре , Насри това наистина щеше да ми изглежда като халфова линия , която може да измъква тежките двубои , изключвам мача на Арсенал с Челси , тъй като това не може да се определи като тежък двубой , заради безобразната форма на Челси *thumb_up*