В Турция: Гара пие и прави скандали

09:04
В Турция: Гара пие и прави скандали
Гара Дембеле е пред трансфер в Турция, но медиите в Истанбул вече се заровиха в личния му живот. И откриха информация за всичките му подвизи, преди да дойде в Левски и след това. А на Герена се надяват да вземат за него над 3 млн. евро от Галатасарай, Газиантепспор или Трабзонспор, информира "7 дни спорт".

Вестниците "Сабах" и "Фанатик" съобщават, че през декември Дембеле е бил хванат да кара в пияно състояние в София, а след арестуването му в полицията се оказало, че шофира с фалшива книжка. Всекидневникът "Сабах" цитира интервю на мениджъра Несим Нешадов пред българска медия. В него той твърди, че Галатасарай вече е загубил именно по тази причина интереса си към Дембеле. Причина били не толкова качествата му на нападател, колкото проблемите в личния му живот.

"Фанатик", който е спортно издание, добавя: "Направихме проверка и бяхме шокирани да научим, че този футболист е бил подсъдим за изнасилване. Наскоро пък са го арестували да шофира в нетрезво състояние и с подправено разрешително за правоуправление."

Друго издание - "Фотомач", съобщава, че Дембеле е бил арестуван през 2006 г. в Рим за изнасилване. "Казал е пред полицията, че бил много пиян и не помни какво се е случило", пише "Фотомач".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ANTWERPMIRACLES
03.01.2011 18:31

Несим Нешадов - личен мениджър на Георги Иванов и основна движеща сила при трансферните движения по оста "Левски-1911" - "Касъм паша" . В случая , постъпва малко некоректно , като прави кални номера на конкурентката си , новата любимка на "Герена" мадам Ба Бенжеюн . Тези компрометиращи факти от биографията на играча , оказват пагубно влияние върху цената му и наистина могат дори да откажат напълно даден купувач. Един уважаващ себе си отбор , не би допуснал такъв трансферен гаф и развитие подобно на онова на Юсуф Рабех , когато клубът заплати за привличането му голяма сума , а в последствие го загуби без никаква възвращаемост .

DiBOA
03.01.2011 18:26

ХАХАХАХА те отдавна се отказаха от мангала

nikssata
03.01.2011 13:00

А ми да ,кой ги кара,но мисля че по скоро неим се дават 3млн и се чудят как да свалят цената

biserms
03.01.2011 09:36

Ами да не го взимат тогава бе деба рязаните каски *angry*