ЦСКА продава Маркиньос в Китай

08:53
ЦСКА продава Маркиньос в Китай
ЦСКА опитва да продаде бразилеца Маркиньос в Китай, стана ясно вчера. Купувач е клубът от град Далиен, където треньор е Сашо Станков. Той бил готов да вземе халфа, въпросът бил самият Маркиньос да се навие, съобщиха запознати със сделката за "7 дни спорт".

Китайците били готови да платят 500 000 евро за бразилеца. Проблемът обаче изниква от това, че трансферните права на Маркиньос са запорирани от офшорката "Пепаз Трейдинг", чрез която украинецът Жеваго си търси половин милион евро от клуба. Специално за трансфера се очаква запорът да бъде вдигнат, но за сметка на това една част от плащането ще отиде към "Пепаз Трейдинг". Другият запориран е ирландецът Шеридан.

В тима на Сашо Станков вече беше привлечен друг играч от български отбор. Това е Кирил Котев, който за последно носеше екипа на Локо Пловдив. Трансферът на Котев беше договорен още преди празниците. За Маркиньос обаче отиването в Китай е краен вариант. Той се надява, че до края на седмицата е възможно да му бъде уреден трансфер в Русия. Ако това не стане, на дневен ред идва китайската оферта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация