Роналдиньо официално напусна лагера на Милан

11:41
Роналдиньо официално напусна лагера на Милан
Бразилският полузащитник Роналдиньо официално напусна лагера на Милан в Дубай преди трансфера си в Гремио.

"Много съжалявам, че не успяхме да го върнем към най-добрите му години", сподели треньорът на "росонерите" Масимилиано Алегри.

Бразилецът отлетя за Порто Алегре за среща с агента си, Гремио и вицепрезидента на Милан Адриано Галиани.

"Той ще пристигне в Порто Алегре днес, за да преговаря с Гремио, но все още нищо не е решено. Ако не стигнем до договорка с клуб в Бразилия, той ще се върне в Милан, тъй като все още е играч на този клуб", сподели агентът и брат на футболиста Роберто Де Асис.

Независимо, че трансферът в Гремио е очакван, има интерес и от страна на Фламенго и Палмейрас, а цената на футболиста е 8 милиона евро. Златан Ибрахимович пък коментира напускането на лагера от страна на бразилеца така:

"Разочарован съм, че Роналдиньо вече не е с нас. Според мен той е един от най-великите шампиони на всички времена и бе чест да играя с него".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

goveda
03.01.2011 02:22

над Пеле и Марадона...но на височина само май

PoIoGaVo
02.01.2011 22:21

той е на 30 има още хляб в него... има играчи като скоулс, гигс и инзаги който вече се отказа който играха и играят до 35-6-7 години а малдини до 40 и някоя ако не се лъжа *thumb_up*

BerbaTheBest
02.01.2011 16:53

Най-големият.Според мен е над Пеле и Марадона.

jamski
02.01.2011 16:42

милан не са виновни,като вече не им е3 в сметките могат да привлекат друг на негово място.Но и аз не мисля че време да залези,има още какво да покаже Роналдинйо *beer*

feim_g
02.01.2011 13:28

Роналдиньо преди да приключи кариерата си в Гремио ще облече екипа на Фенербахче. Президентът на "канарите" Азиз Йълдъръм е голям фен на бразилеца и преди време направи няколко неуспешни опити, за да го привлече. Най-вероятно Рони учтиво ще отхвърли предложението на Гремио и ще заиграе за Фенербахче.

oxlio
02.01.2011 12:35

Не мога да повярвам... Най-големия футболист се връща в Бразилия , продаден за 8 мил. това е престъпление - кфо като не е в форма . Сулйо и пулйо ги взимат за луди пари , а този невероятен футболист .... Смаян сам :Х . Вече окончателно спирам да гледам мачове на Милан , няма вече кой да радва окото в този отбор . Толкова бързо се забравиха великолепните неща , който Рони правеше в мачовете - невероятен талант , най-големия който съм виждал .. ! *evil* *thumb_down*