Роберто Карлош: Надявам се един ден да стана треньор на Реал

17:03
Роберто Карлош: Надявам се един ден да стана треньор на Реал
Роберто Карлош иска да започне треньорска кариера. 37-годишният бранител не крие и амбицията някой ден да застане на кормилото на своя бивш клуб Реал Мадрид.

Бразилецът, който в момента се подвизава в Коринтианс, тази година бе избран за най-добър ляв бек в шампионата и получи още четири други награди.

"Имах много труден сезон в Бразилия. Много тренировки, много пътувания, много мачове и малко време, за да бъда със семейството си. Тук сезонът е много дълъг, започва през януари и завършва през декември. Сега имаме 27 дни ваканция и мога да се присъединя към семейството си. Сега сме заедно", сподели бранителят.

Той допълва, че за да играеш в Коринтианс, трябва да си на максимално ниво.

" Коринтианс е като Реал Мадрид и Барселона, нужно е да преуспяваш винаги. В Турция се играе красив футбол, но клубовете не са толкова организирани като в Бразилия или Испания. Върнах се тук, защото знаех, че мога да достигна максималното си ниво. Избраха ме за най-добър ляв бек и получих още 4 награди след края на сезона. Като цяло съм много щастлив. Коринтианс е организиран клуб, сега строят стадион за Световното първенство през 2014 г. Напуснах Бразилия на 20 години и се върнах на 37. Хората виждат как играя и ме уважават много, аплодират ме в който и район да отида. Феновете по стадионите остават доволни от показаното от мен. Играя в Коринтианс благодарение на Роналдо. Той ми обясни какво представлява този отбор и ми каза, че ме искат. Той беше човекът, който ме покани и убеди да дойда в този клуб. Сега чувствам, че това е било правилното решение. Имам още една година от контракта и опция за още една. През 2012 г. смятам да отида в САЩ и да приключа кариерата си в тази страна. Любопитно ми е какъв е футбола там, мога да натрупам добър опит. Идеята ми е да стана треньор и смятам, че ще мога да работя с големи, професионални отбори. Надявам се един ден да стана треньор на Реал или на друг испански отбор", каза още Роберто Карлош.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

boc1
01.01.2011 18:33

Сравнението между тия двамата е смешно *lol* . На мен любимия му гол е от линията на корнера.

izrodonomiks
01.01.2011 17:04

ip ... някой мислят този гол за най-хубавия.Много хубав удар *wink*

ip
31.12.2010 21:23

Карлош е легенда, пристрастията не важат като иде реч за футболисти и личности от такъв калибър. Не мисля, че в момента има или в скоро време ще се появи ляв бек (или дори десен) от неговата величина. Помня един негов невъзможен удар с външен фалц покрай стената - всички си мислеха, че топката отива на метри извън вратата, докато тя не зави и се озова в мрежата *smile*

torres12312
31.12.2010 21:06

карлош и алвеш да не се сравняват моля щото на тоя алвеш секи удар лети в публиката а на карлош почти секи удар е точен а иначе карлош един от най големите защитнци *wink*

bullit_r32
31.12.2010 20:55

Роберто Клошар беше както сега е Дани Алвеш в Барселона!Visca el barca *beer*

boc1
31.12.2010 20:02

Обаче Карлош не беше типичен защитник, много често се включваше в атаките, биеше преките свободни и бележеше доста голове.

GGMU_221
31.12.2010 19:22

Не ме разбиряйте грешно,но аз не знам за много успяли треньори който са бивши защитници, аз си го обеснявам, че като си бил защитник и гледаш повече за дефанзивната игра и по този начин грешат, това е моето мнение и всеки има правото да се издразни от него но аз искам да го кажа : )