Сър Алекс отмъсти на Престън за уволнението на сина си

11:23
Сър Алекс отмъсти на Престън за уволнението на сина си
Сър Алекс Фъргюсън даде поредното доказателство, че родителската любов е безгранична.

Той реагира на новината за уволнението на своя син Дарън от поста мениджър на Престън Норд Енд, като незабавно си прибра играещите там под наем футболисти Ричи де Лает Джошуа Кинг.

Освен това, шотландският специалист даже е готов да съди с Престън, за да си върне и халфа Матю Джеймс от "Дийпдейл". С евентуалното напускане на Джеймс шансовете на Престън за оцеляване в Чемпиъншип ще намалеят значително, но това не трогва Фърги, дори и след като председателят на "снежнобелите" Морис Линдзи публично отбеляза, с какво "достойнство" Фъргюсън-младши е приел новината за своето уволнение.

Малко повече от 24 часа след отстраняването на Дарън Фъргюсън, Манчестър Юнайтед си привика Ричи де Лает и Джошуа Кинг. Те бяха преотстъпени до 5-и януари и трябваше да играят в мачовете срещу Дарби Каунти и Кристъл Палас.

"Тази информация беше шокираща за нас. Според условията на преотстъпването те имат право да действат така, но в дадения случай това беше истински удар за нас", отбеляза Морис Линдзи.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
31.12.2010 12:11

Че какво са виновни от Престън че малкия тарикат ги в закотвил на дъното на Чемпиъншип.Много ясно че ще го махнат,явно не като баща си.Ама то и баща му като някво лапе-щом няма да търпите малкия глезльо,си прибирам футболистите.