\"Трябва да гледаме себе си, не Юнайтед\"

09:12
\"Трябва да гледаме себе си, не Юнайтед\"
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти заяви, че "сините" трябва да се концентрират върху собственото си представяне и да не мислят за Манчестър Юнайтед.

"Не трябва да гледаме към Юнайтед", сподели италианецът.

"Това е много труден сезон, защото всеки мач може да се окаже проблем. Това е Висшата лига с много баланс, така че все още нищо не е решено", добави спецът.

Победата над Болтън успокои напрежението над италианеца, но според Анчелоти "сините" трябва да продължат със здрава работа и в следващите седмици.
"Това е тежък период. Нормално е. Бе много труден период. Трябва да продължим. Трябва да задържим добрата концентрация на тренировките и в мачовете ни", каза още Анчелоти.

Според слуховете, собственикът на Челси Роман Абрамович е готов да подкрепи Анчелоти на трансферния пазар, а главната цел на лондончани е привличането на нови защитници. Анчелоти обаче не бърза с харченето на пари:

"Не сме говорили за това, но имаме един месец. Ако имаме нужда от някои играчи, вече казах на няколко пъти, че ще можем да си ги позволим", завърши бившият наставник на Милан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Demirev
02.01.2011 15:12

xoxoox много забавно коментарче си написал, колега ! Но все пак...нека да изчакаме има още много мачове..Да не се покриеш накрая от срам...ахахха щото и миналата година много писахте и накрая на сезона... пак нищо не взехте !

jo0ko
31.12.2010 18:12

МММ точно така! Юнайтед ще ги гледате, когато се покачите нагоре, че сега не можете да се видите с полизрението до Юнайтед.По-добре гледайте в Съндърланд.