Юноша на Нанси е най-вероятният заместник на Гара в Левски

08:53
Юноша на Нанси е най-вероятният заместник на Гара в Левски
Футболист, играл в “Червена звезда”, е вариант номер 1 за заместник на Гара Дембеле в “ Левски”. Той също е французин и се казва Беди Бувал. На 10 януари “сините” почват подготовка и тогава се очаква той да започне проби.

Високият 186 см нападател е юноша на “ Нанси”. Оттам 24-годишният в момента Бувал отива в “Болтън” (Анг). Връща се в парижкия “Червена звезда”. Следват престои в датския “Рандерс” и гръцките “Пантрайкос” и “Паниониос”. През лятото подписва договор за 1 г. с полския “Легия” (Гданск). Заради контузия записва само 8 мача, в които бележи 2 гола. Най-успешно Бувал играе в “Рандерс”, където за 2 г. вкарва 15 попадения в 57 срещи.

Според турската преса “Галатасарай” иска още до 4 януари да купи Гара Дембеле от “Левски”. От комшийския гранд са готови да платят 2 милиона евро за голмайстора на “сините”. Двата клуба вече водят преговори. Собственикът на тима от “Герена” Тодор Батков вече призна, че Дембеле ще бъде продаден най-късно до 7 януари.

Спортният директор на “Левски” Георги Иванов-Гонзо загуби с отбора си приятелския мач срещу сборен състав на Смолян с 4:5. С Гонзо ритаха Благой Георгиев, Николай Михайлов, Орлин Старокин, Стефан Колев и Стефан Чолаков от “24 часа”. В състава на домакините бе Захари Сираков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManWR10Utd
31.12.2010 12:05

Какви два бе 4 милиона или накрая БАтков ще го даде за 500 хилки боклук такъв *angry*