Анчелоти: Изключително важна победа

11:40
Анчелоти: Изключително важна победа
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти заяви, че победата на "сините" над Болтън с 1:0 е била изключително важна за отбора.

"Имахме нужда от тази победа, за да продължим напред, да забравим лошия период и да имаме повече увереност в следващите мачове. Изключително важна стъпка за нас", каза Анчелоти след двубоя.

"През първото полувреме не играхме добре, бяхме малко уплашени. През втората част показахме, че искаме да спечелим и бяхме по-силни. Играхме силно на контраатака, създадохме много положения и бяхме стабилни в защита. Успяхме да се справим с Дейвис и Елмандер. Не съм сигурен дали всичко ще бъде наред в бъдеще, но това бе много важна победа. Трябва да продължим с това представяне и в следващите мачове", допълни италианският наставник на Челси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lampard_1234
30.12.2010 17:04

Факт, че е важна победата но Челси е един от отборите с най малка група от играчи и съответно много къса резервна скамейка. През януари трябва да се вземат поне 2-3 нови попълнения, защото я няма широчината в състава от миналата година и ако някои важен играч се контузи няма равностоен играч да го замести. Повечето резерви са млади и неопитни играчи. Така, че ако и през този трансферен прозорец не се привлекат играчи отбора ще бере ядове в бъдеше.