Ново управление в ЦСКА през 2011 година

09:28
Ново управление в ЦСКА през 2011 година
Нов начин на управление ще властва в ЦСКА през 2011 г., обяви собственикът на клуба Димитър Борисов, цитиран от "Труд".

"Нито искам да продавам ЦСКА, нито съм чул някой да иска да го купи - каза босът на "Титан". - Очаквайте много положителни новини още в началото на годината."

Борисов се отказа от идеята да назначи президент на клуба след отказа на Валентин Михов, но не и от промени в структурата на управление.

"Аз и Иво Иванов сме собственици на ЦСКА, но под нас ще има други хора - продължи бизнесменът. - Други фактори в клуба влияят за дезорганизацията около лагерите. Но всичко ще бъде наред. След 5 януари няма да има нито един запор в клуба. Лесно можете да го проверите в Търговския регистър. Предстои среща с Виктор Деменюк, с който трябва да договорим как ще си получи парите, които е дал за ЦСКА преди нашето влизане в клуба."

През зимата "червените" ще продължат да правят селекция, но Борисов гарантира, че няма да бъде допусната грешката от лятото.

"Взехме много футболисти, без да ги гледаме - призна шефът. - Не бяха купени точните хора и сега трябва да се разделяме. Марко Еспозито и Фабрицио Грило са си намерили отбори в Италия. Преговаряме как да разтрогнем с Кристиан Тибони."

Има голям интерес към звездата на ЦСКА Маркиньос, но не и конкретна оферта. Борисов ще се раздели с бразилеца само ако получи добри пари. Търсят се отбори на Дормушали Саидходжа и Димитър Илиев. Засега са прекратени преговорите с халфа на Локомотив София Светослав Дяков, защото клубовете не могат да стигнат до споразумение за трансферната сума. Все още в ЦСКА не са загубили надежда, че ще се разберат със Славия за Галин Иванов. В търсенето на нов вратар е пропаднал вариантът с привличане на сръбската резерва от Литекс Урош Голубович.

"Истина е, че тази година не е успешна за нашия отбор - завърши Борисов. - Резултатите не отговарят на очакванията, но това не означава, че сме се отказали. Напротив - амбицирани сме да продължим. В нашата концепция няма вариант да не участваме в евротурнирите. Изцяло се доверяваме на Милен Радуканов за селекцията и подготовката."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

roker77
30.12.2010 10:05

Една положителна новина може да има, да си платите борчовете. За да не духате супата, както казваше един прост футболист *lol*