Уигън открадна точка от Арсенал с човек по-малко (видео)

23:37
Уигън открадна точка от Арсенал с човек по-малко (видео)
Уигън успя да измъкне на своя "DW" точка от един от кандидатите за титлата Арсенал след голово шоу за крайното 2:2 в среща от 20-ия кръг на Висшата лига.

Домакините поведоха с гол на Бен Уотсън от спорна дузпа, но "артилеристите" натиснаха в края на първата част и стигнаха до пълен обрат след голове на Андрей Аршавин и Никлас Бендтнер. След почивката Скилачи си вкара автогол и подари точката на Атлетик.

Латикс започнаха много по-мотивирано срещата и още във 2-ата минута стигнаха до първото си сериозно положение след грешка в отбраната на Арсенал. След центриране отляво Уго Родалега изскочи зад отбраната на “артилеристите”, но атаката бе спряна заради засада, а освен това и нападателят игра с ръка.

Отговорът на “топчиите” не закъсня и в 5-ата минута Томаш Росицки изведе на перфектна позиция Андрей Аршавин, който навлезе в наказателното поле на Уигън, но стреля неточно над вратата.

Опасните атаки към двете врати продължиха и в 13-ата минута “артилеристите” получиха право да изпълнят пряк свободен удар на границата на наказателното поле на Уигън фронтално срещу вратата. Зад топката застана Никлас Бендтнер, чийто удар обаче рикошира в стената и излезе в корнер.

Четири минути по-късно Н Зогбиа се опита да премине между двама защитници на гостите, но след почти незабележим контакт с Косчиелни се строполи на границата на наказателното поле, а съдията без колебание отсъди дузпа. Така в 18-ата минута Бен Уотсън бе точен от бялата точка, като не остави никакви шансове за Фабиански, който улови посоката на удара, но не успя да избие топката – 1:0.

Попадението от спорната дузпа окрили домакините и в 21-ата минута те отново бяха близо до гола, след като Родалега бе изведен зад отбраната на Арсенал, но се засуети и топката му бе избита в корнер. При това положение вратарят Фабиански бе излязал да посрещне нападателя, който пък се хвърли за втора дузпа, каквато нямаше и логично не бе отсъдена.

В 23-ата минута Арсенал можеше да изравни след бомбен шут отдалеч на Томаш Росицки, но вратарят на Атлетик Али Ал Хабси успя да се намеси и изби, а нито един от играчите на “артилеристите” не успя да дотича достатъчно бързо, за да направи добавка и така кълбото бе изчистено.

Постепенно “топчиите” изнесоха играта в половината на Уигън, но така и не съумяваха да създадат сериозно голово положение, което би могло да доведе до изравнително попадение. В същото време домакините се ориентираха да играят на контраатака, дебнейки за грешки в отбраната на “артилеристите”. В 27-ата минута мениджърът на лондончани Арсен Венгер направи принудителна смяна, като на мястото на контузилия се Абу Диаби пусна в игра Джак Уилшър, който раздвижи играта на "топчиите".

Натискът на гостите даде резултат в 40-ата минута, когато Никлас Бенднер отправи силен диагонален удар отдясно, но вратарят на Уигън Али Ал Хабси изби, след което топката стигна до Андрей Аршавин, който със страхотен ножичен удар от средна дистанция прати кълбото в мрежата за 1:1.

След изравнителния гол Арсенал продължи да държи инициативата и да търси пълен обрат още до почивката. В 44-ата минута след страхотен пробив през центъра на терана Андрей Аршавин изведе зад отбраната на Латикс Никлас Бендтнер, който остана очи в очи с Али Ал Хабси и не сгреши, вкарвайки за 2:1.

В последната си атака за първата част Уигън можеше да изравни, но удар на Н Зогбиа бе избит от Фабиански в корнер, след който не се случи нищо.

След паузата в 59-ата минута след изпълнен от Андрей Аршавин корнер над всички скочи мароканецът Маруан Шамак, който стреля опасно с глава, но ударът му мина на сантиметри покрай вратата.

В 65-ата минута Бакари Саня не успя да изчисти както трябва една топка и тя попадна в краката на Том Клевърли, който навлезе отляво в наказателното поле на “топчиите” и стреля, но над вратата.

В 71-ата минута Арсенал можеше да реши всичко в мача, но Адрей Аршавин не успя да преодолее от непосредствена близост стража на домакините Али Ал Хабси, който с чудесна изява изби удара на руснака.

Четвърт час преди края Уигън получи уникална възможност за изравняване, след като Н Зогбиа нахлу отдясно в наказателното поле на гостите и излезе сам срещу вратаря Фабиански, който обаче успя да парира удара на нападателя и да предотврати гола.

В 78-ата минута Н Зогбиа получи директен червен картон и остави съотборниците си от Уигън с човек по-малко на терена. Картонът на нападателя бе напълно заслужен, след като той удари с глава при спряна игра Джак Уилшър от гостите.

Две минути по-късно при центриране отляво Родалега успя да надскочи бранител на гостите на аутлинията и да върне топката във вратарското поле, където на сантиметри пред голлинията Скилачи си вкара автогол за 2:2.

Последва финален натиск на “артилеристите” и в 89-ата минута те бяха тотално ощетени от съдията. При изпълнение на пряк свободен удар от Самир Насри близо до дъгата на наказателното поле топката се удари в ръката на Клевърли и излезе в корнер, но дузпа не бе отсъдена. Ако не бе ръката на играча на Уигън, то топката почти сигурно щеше да намери очертанията на вратата.

В добавеното време на срещата удар с глава на Бенднер от точката на дузпата бе уловен без проблеми от вратаря на Уигън Али Ал Хабси. В крайна сметка домакините спечелиха точка с човек по-малко, докато Арсенал определено загуби 2 пункта в битката за титлата.

Със спечелената точка Уигън излезе извън зоната на изпадащите и вече е 15-и с актив от 20 точки, докато Арсенал остана на трета позиция с 36 точки.

Видео от мача вижте ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mincho97
30.12.2010 16:07

Ами тей ще е като Венгер сменя целия състав (почти де) поне защитата да беше като мача с Челси можеха и да бият *wink*

ANTWERPMIRACLES
30.12.2010 15:07

Да наистина . Забелязват се някакви опити да бъде върнат Абрамович в играта , но те са все още на ранен етап . Предстои да видим в следващите кръгове , дали тази тенденция ще се задълбочи . *smile*

Fabregas_boy
30.12.2010 12:06

В последните ни 2 мача съдиите са играч на мача за Латекса и Чел$и *angry* Явно няма да се дават премии на играчите на чукотките и гражданчетата,а на съдиите на мачовете на Манчестър Юн. и Арсенал.

Atletiko93
30.12.2010 11:33

BOG59 аз също съм привърженик на Арсенал, но бих могъл да кажа, че те сами си изпуснаха мача. Ако се загледаш в репортажите - почти всички ситуации идваха след грешки. Тази дузпа може би наистина беше измислена, но след това оня черния като падна, спънат от вратаря според мен трябваше да има, а нямаше. Аршавин може би няма да отнесе критика (заради красивия гол дето вкара) само че и той изпусна 2-3 чисти положения, особено второто полувреме, така че смело мога да кажа - изпуснат мач от страна на артилеристите.

ENGLANDFTW
30.12.2010 10:12

Биха слабака Челси и се помислиха за богове, но вчера за пореден път се видя че А'нал са си слабо отборче. НО ще имат известен шанс за титлата, защото като отпаднат на 1/8 финала в ШЛ ще играят само за премиершип.

BOG59
30.12.2010 09:31

Здравейте и от мене реших да напиша коментар понеже се подразних от редакторските заглавия. Вчера след мача на ман ю заглавия от сорта, че са ги заклали едвали не, а след вчерашния мач в който ДУЗПАТА небеше съмнителна а беше ИЗМИСЛЕНА, играча се метна все едно е от балетно представление.
1-во Кушчелни си беше махнал крака няма и 1% допир с краката на черния *smile*
2-ро Ако ще дава нарушение понеже този съдия небеше много в час крака на Кушчелни беше извън наказателното поле. ИЗМИСЛЕНА отвсякаде, както и да е, обърнахме ги.
91 мин. фала на насри- хамбал ли какво беше това ? Само ще напомня 1:1 положението като мача с Тотнъм тогава съдията без да се замисли за секунда я даде ! Това му се вика дендициозно съдийство когато има едни и същи ситуаций а се отсъждат различно... Ясно е че от английската асоциация са решили тоя път първенството им да стане по интересно като режат обичайните фаворити, но така най-много да откажат феновете от театрото което разиграват.......

UltraBlueHool
30.12.2010 03:38

Тея педе*асти ми развалиха вечерта.Само тях чаках и щях да се напия , но ме издъниха както винаги.И в Англия няма сериозни отбори вече ...

Lahm_Munchen
30.12.2010 00:54

Като резнаха манафите веднага заглавието беше сред съдийска грешка, тука обаче нищо не се споменава...

ManWR10Utd
30.12.2010 00:41

ем мадо ти си прав малко съм замаян и така и пак
има разлика

akrapovi4
30.12.2010 00:40

Frankie_0 песента е на
Руши Видинлиев - Всичко Се Връща *lol* Да погледнем от веселата страна на нещата няма смисъл да се ядосваме пред свършен факт *beer*

ManWR10Utd
30.12.2010 00:39

1095 са головете във висшата лига за миналия сезон а във премиерата 1001 , ако започна само от третия в класирането разликата ще е още по-голяма.

akrapovi4
30.12.2010 00:34

fena_man_utd е прав няма как да се сравняват първенствата кое е по-силно кое по-слабо.И най вече е безсмислено *thumb_up*

Frankie_0
30.12.2010 00:32

Така става като ни се разсмивате .. всичко се връща ... Помнете ми думата ! *thumb_up*

xavi_messi
30.12.2010 00:31

Арсенал ги чака това което сполетя Реал *lol* *thumb_up*

monte_carlo
30.12.2010 00:30

Когато един отбор от "вашето" първенство победи Барселона с надиграване,тогава спорете *joking* Арсенал поне им прави чест,че се опитаха да играят,не сполучиха,ще видим и февруари как ще е *tongue*

fena_man_utd
30.12.2010 00:30

Тази тема кое първенство е по-силно е пълна глупост.За едни е Испанското за други не е.Можем до безкрай да си я обсъждаме и пак да не стигнем до единодушие.Поне според мен и двете първенства са доста добри.Просто в Испания силите не са разпределени равномерно само Барса и Реал спорят последните созини.Докато в Англия винаги е било завързано и никой не се откъсва със 10-15т. още след 20-25 мача.от първият в класирането.

LondonLeons
30.12.2010 00:29

monte_carlo - прочети ми по-предните постове и виж защо "сме били" 10 в защита *thinking*

Madoto_1
30.12.2010 00:28

LondonLeons аз го сметнах - Англия - 1053, Испания 1031. *thumb_up*

ManWR10Utd
30.12.2010 00:26

А и каква е интригата в испанското аз преди мача Барса реал си мислех може би реал са достатъчно добри за да станат шамяиони заяото тогава си изглеждаше така , но след мача когато беше изминала 1/4 от сезона просто стана ясно като бял ден че Барса ще е шампион Реал след тях с 4-5 точици а третия с 20 точки зад тях и бих си заложил всичко че точно така ще стане.

monte_carlo
30.12.2010 00:26

Е Челси нея година бяха може би най-добрият отбор в защита,но в момента,ако се срещнат тази тактика няма да им свърши много работа,нормално е да се затруднява Барса срещу такива отбори,добре подредени ли хах,искаш да кажеш с 10 човека в защита,това футбол ли е ? *joking*

akrapovi4
30.12.2010 00:25

monte_carlo Барса са много силни НО се съмнявам 4е ще се представят в Англия така както в Испания.В Англия се разчита много на контра-атаки.А на отборите изповядващи красивият футбол контра-атаките са им слабост.Примерът е Барса-Интер.Какво направиха Интер дълбока защита и разчитане на контра-атаки и успяха да отстранят Барса

Madoto_1
30.12.2010 00:25

fena_man_utd хехе, аз не съм казал, че не ви ощетяват, напротив - доста често се виждат такива ситуации, в които ви ощетяват доста, но никой не ги забелязва, защото всички са свикнали да обиждат Юнайтед и да се оправдават със съдийската помощ, а никой не признава, че Юнайтед в момента е класа над Челси и две класи над Арсенал и винаги е по-голям фаворит за титлата.

LondonLeons
30.12.2010 00:24

monte_carlo- да кажеш че Висшата лига не е резултатно първенство *lol* е все едно да кажеш че България ще се оправи *lol* айде моля ти се не ме карай да ти смятам головете за миналия сезон *thinking*

geshev_we_93
30.12.2010 00:24

ама в испания шансове за титлата имат 2 отбора ,а в Англия са поне 4
*thumb_up*

ManWR10Utd
30.12.2010 00:24

монте Челси се прибраха защото вкараха и това им беше достатъчно а среяу Барса да атакуваш е нож с две остриета и затова се прибраха но Барса за 180 минути + продължения 190 , ВСЕМОГЪЩАТА БАРСА едва им вкара ЕДИН ГОЛ това забелязах аз , среяу по-силни и добре подредени защити се е видяло че Барса не са толкова добри.

fena_man_utd
30.12.2010 00:22

Е,ти какво искаш сега да ти отговоря.Аз ти казвам една конкретна ситуация ти ме нападаш.Аз не го отричам,че са ни подпирали,в някои мачове.Просто казвам,че и нас са ни ощетявали.

monte_carlo
30.12.2010 00:21

Ок,стига толкова сега,това е тема за даден мач,леко се отклоних *joking* Всеки си има мнение,аз гледам и 2-е първенства,но ми допада повече испанското,защото стават по-резултатни мачове и се практикува открита игра,докато в Англия се разчита на надлъгване и често се получават скучни мачове,аз съм фен на атакуващият футбол(Барселона и Аржентина),жалко за Аржентина на световното *sad*

Madoto_1
30.12.2010 00:21

Еххх да му е** майката... извинявай сега за предишния ми коментар...Извинявам се за обидата ''детски гъз''. *smile* *thumb_up*

ManWR10Utd
30.12.2010 00:21

Мадо мога да ти кажа зверско влизане на някакъв с бутоните напред и просто зверско влизане и ако беше влезна централно на кракът на Рафаел щеше да го прати извън терените за поне 7-8 месеца и това беше само жълт картон .

Madoto_1
30.12.2010 00:20

geshev_we_93 детски гъз не се обаждай при по-големите, защото ти е време да лягаш.Лека нощ сине и си замълчи!!! *thumb_up*

geshev_we_93
30.12.2010 00:20

madoto прав си! *thumb_up* всеки може да каже по нещо за съдиите

LondonLeons
30.12.2010 00:19

monte_carlo - кои са "тези силни отбори" освен Барселона *lol* Реал който 6-7 сезона неможе да мине 1/8финал или останалите които са вече на по 10точки зад първи 2 отбора *lol* за мача на Барселона с Челси какво да кажа - да прибрахме се в защитита, защото колкото и да атакувахме 12-я ви играч се погрижи да не вкараме повече голове и да може да продължите... но ти едва ли ще го признаеш това *sick*

Madoto_1
30.12.2010 00:19

fena_man_utd да ти припомням ли мача - Юнайтед-Арсенал 2:1?Ако го помниш значи няма смисъл да продължаваме да спорим.Нека спрем по темата за съдииските грешки, защото тя е безкрайна.И в полза на Арсенал са свирили и срещу Арсенал, и в полза на Юнайтед са свирили и срещу Юнайтед.Така е за всеки един отбор в света.Колкото до това дали Барселона би спечелила титлата в Англия...не мисля.В Англия ще им контузят половината отбор, защото когато срещу техниката не можеш да отвърнеш с техника отвръщаш с грубости във футбола, а Меси, Иниеста, Шави и другите такива дребни момчета ще се откажат от футбола, ако се преместят в Англия, защото отбори като Сток Сити, Съндърланд, Блекбърн, Уигън и т.н. са ужасно груби. *thumb_up*

geshev_we_93
30.12.2010 00:19

иначе честита "победа" за феновете на ливърпул *lol*

ManWR10Utd
30.12.2010 00:18

Ем да но по 2 отбора не може да се съди за цялото първенство а у ПЛ да пуснеш два средняшки отбора могат да ти направят еб((и шоуто и е много интересно и никога не знаеш какво следва пример , вчера Бирмингам в зоната на изпадащите в 90 вкараха гол(с ръка) на 1 и си спечелиха точка , миналата година Арсенал поведе на Уигън 2:0 и до 80 минута стоеше така а в 90 беше 3:2 за Уигън , това прави Английското много по-добро.

monte_carlo
30.12.2010 00:18

А забравих и мача с Арсенал,2-2 като гост,но Арсенал 20 минути не излязоха от наказателното си,ще видим тая година кое първенство е най-добро,в ШЛ всичко ще се покаже *cigarette*

geshev_we_93
30.12.2010 00:18

madoto аз ви пожелавам да сте по зле през 2011(ако може да сте по зле де) *lol*

fena_man_utd
30.12.2010 00:16

Мадо,а миналата година в мача с/у Челси преди гола имаше едно центриране и след него имаше фаул за нас,но съдията си затвори очите и зачете гола.После Юнайтед така и не можа да спечели титлата.Нещо да кажеш!

monte_carlo
30.12.2010 00:15

Видях отдавна кой е,Челси като игра с Барса какво стана,целия отбор в защита,Манчестър като игра с Барса какво стана 70 на 30% владеене на топката,жалкарите не знаеха къде са хахах,в Англия има повече интрига,но в Испания са най-силните отбори и играят много по-красив футбол *cigarette*

Madoto_1
30.12.2010 00:14

LondonLeons пожелавам ви да сте по-добре през 2011. *thumb_up* ManWR10Utd не искам да се заяждам с теб, но ти не се сещаш за други грешни съдииски отсъждания срещу Юнайтед, защото такива няма(поне не фатални).Ако ме накараш да ти изброя такива в полза на Юнайтед сигурно ще ти изброя поне 6.

LondonLeons
30.12.2010 00:13

monte_carlo - не се излагай с това че "ако" Барселона играела в Англия щяла да е пак шампион и то с 10 точки преднина *sick* замисли се малко и виж кое е по-доброто първенство *thinking*

desangele
30.12.2010 00:12

Пубера го надушиха от уинер го отстраниха

geshev_we_93
30.12.2010 00:12

абе като цяло садиите бяха подсякаква критика.... имаи Челси само спечели от това

ManWR10Utd
30.12.2010 00:12

Съгласен съм с фена на Челси как се получава Арсенал винаги да са най-ощетените и най-големите каръци?!

LondonLeons
30.12.2010 00:11

Madoto_1 - прав си *smile* аз също мисля че Анчелоти прави някой "ученически" грешки с състава и това коства много, но 2011 искам и вярвам че ще е по-успешна *beer*

monte_carlo
30.12.2010 00:11

Ми хубаво,дай да пуснат Барселона в Англия да видим дали пак ще има конкуренция,в Испания няма как да има конкуренция,защото там е най-добрият отбор в света *cigarette* Барса,ако играе в Англия,мислиш ли,че пак няма да е шампион пред Челси,Ман,Арсенал с най-малко 10 точки разлика ? В Англия всички са равни,защото са слаби *joking*

deadpoet
30.12.2010 00:11

Madoto и според мен грешката е на Венгер, но Фабрегас бе наказан, затова не игра...

ManWR10Utd
30.12.2010 00:10

bobo789 както манутд666 вчера много точно каза много ама много повече са ни ощетявали но вие просто всичко го забравяте и това от вчера до 2 седмици ще сте го забравили такаче няма какво да се говори че не ни режат , пример с/у Челси и двата мача миналата година макар че единия имаш гол с ръка но пак . В момента нямам други но ако мога да се сетя , така че е много неточно да се говори че 1 са ни резали и 100 подпряли.

Madoto_1
30.12.2010 00:10

Jurka благодаря ти, че ме поправи!Не следя много, много ситуацията с наказанията и контузиите за това съм по-малко информиран.Все пак ще кажа - добре, че не сме като Ливърпул... *thumb_up*

geshev_we_93
30.12.2010 00:10

и никой фен на арсенал да не говори за съдииски грешки *lol*

Jurka5
30.12.2010 00:09

Имаш право,само ще те поправя,че Фабрегас беше наказан и следователно нямаше как да играе.

geshev_we_93
30.12.2010 00:08

къде е pubera.... нещо не го виждам *lol* ..... те маи ви направиха за смях *lol*

Madoto_1
30.12.2010 00:07

LondonLeons след като питаш ще ти кажа моето мнение - вината е изцяло и напълно на Венгер!!!Той, ако е истински мъж сега ще излезе с микрофончето на терена и ще каже едно голямо ''СЪЖАЛЯВАМ'', защото тази глупост която направи беше ненормална.Да пуснеш състав с ОСЕМ различни играча от двубоя с Челси е смешно, а като видим кои играчи смени става още по-смешно и жалко!Уолкът, който когато играе го прави на най-високо ниво бе пуснат в 80 минута или някъде там накрая, Росицки, който вече 2 години сигурно няма един добре изигран мач е пуснат титуляр, Аршавин вкара един гол, но като цяло е леш, Джуру, който прави УНИКАЛЕН сезон е резерва, Бендтнер, който сам срещу вратата от 1 метър не може да вкара е титуляр, Уилшър, който прави сезона на живота си е резерва, Фабрегас, който точно влезна във форма е резерва, Насри, който ни реши 90% от мачовете е резерва.Има ли смисъл да коментираме защо загубихме 2 точки(ако не гледаме съдииските грешки)? *thumb_up*

ManWR10Utd
30.12.2010 00:06

monte_carlo точно в момента Английското е по-силно от всякога и нито едно първенство не е толкова интересно оспорвано и популярно и просто виж че всички футболисти играли в двете първенства говорят включително фенове и специялисти едно а някаква групичка пишляндери са се събрали и говорят обратното. *thumb_up*

xavi_messi
30.12.2010 00:04

отсега ви казвам Барселона 6те ви сложи 5 гола на сме6ните от Арсенал на които се някои им е виновен ахахах *lol*

desangele
30.12.2010 00:04

Казах само че се заяждахте.да днеска ви порязаха и рио заслужаваше наказание за влизане с бутонките напред не от съдията а от ФА защото ако имаше контакт щеше да стане лошо

darkhill
30.12.2010 00:03

madoto_1 колкото и да се обвиняват съдийте когато един отбор играе добре и надиграва съперника си съдията много трудно може да повлие на такъв мач... а когато мача е оспорван тогава съдията трябва да е на 100% концентриран , за да взима правилните решения , но и те са хора правят грешки - стига да нямат някакви пристрастия , но те затова са там да взимат решения ... в някой случай в твоя полза в други в твой ущърб .

monte_carlo
30.12.2010 00:02

Вярно можеше да се свири дузпа в края,но съдията явно е преценил,че футболистът си предпазва лицето от топката,ситуацията е 50 на 50,докато вчера Манчестър наистина бяха доста порязани с оня волейболен пас в 90 минута ахаха *joking*

LondonLeons
30.12.2010 00:01

един въпрос към феновете на Арсенал - победихте ни(Челси) и то с равен брой играчи, сега 10+ минути играете с човек повече срещу Уигън и ревете за едно положение... дали проблема не е в играта ви, а не в съдията??? (не целя да се заяждам *smile* )

akrapovi4
29.12.2010 23:59

Когато съдията съпроводи Чарлс Н Зогбиа му шепнеше на ухо.Не се притеснявай ас ще оправя нещата няма да загубите. *angry*

fena_man_utd
29.12.2010 23:59

Не си прав тука,ако говориш за шпагата на Гигс с краката напред,там той си игра изцяло със топката.Докато за Фърдинанд ситуацията беше 50/50.Можеше да го изгони,можеше и да не го направи.Все пак виждал съм и по кошмарни влизания(такива като на Фърдинанд),които не се свирят.

bobo789
29.12.2010 23:57

фена на юнаитед не 4е вие сте о6тетеи 1 път а арсенал всеки път друг е вапроса 4е този отбор никога не е имал вратар

darkhill
29.12.2010 23:56

само ме е яд щото от цялата ситуация най-гнусния и миризлив отбор в англия челси печели и пак щото не свириха игра с ръка на тери в наказателното поле ... *thumb_down*

Madoto_1
29.12.2010 23:55

desangele окей бе приятелю на вас ви взеха 2-те точки, но дали Гигс по-рано не беше за червен картон?Дали Фърдинанд по-рано не беше за червен картон?Айде стига вече само подкрепа за Юнайтед, айде погледнете по-реално на нещата...Защо няма ЕДИН честен фен на Юнайтед да излезе и да си каже - да порязаха ни, но и ни подкрепиха.Един такъв да излезе и цял живот ще го уважавам.За съжаление вие знаете само да печелите(не казвам, че това е лошо) и изобщо не забелязвате как го правите, а вашия отбор го прави много нечестно.

monte_carlo
29.12.2010 23:55

Какъв футбол бе,английските отбори са много по-слаби от Барселона и Реал може би(за Реал не съм толкова сигурен) *joking* Но испанското първенство е много по-добро и интересно за гледане,защото поне там се играе футбол,много рядко някой отбор играе защитно,докато в Англия напоследък качеството спадна адски много,много скучна игра... започнах да заспивам като на бг мачовете А за този мач специално,Венгер смешника е виновен,че пусна такъв отбор,а не оня състав,който разгроми Челси,явно сам иска да подари титлата на Манчестър *lol*

fena_man_utd
29.12.2010 23:54

Днес,че Арсенал беше порязан беше това съм съгласен напълно,но това дори не е само този мач.Арсенал винаги съдиите ги режат не знам защо е така,но винаги оставам с такова впечатление.Според мен проблема не трябва да го търсим само в съдиите,колкото и голям да е той,а да им погледнем като цяло играта и чак тогава да съдим съдиите.

desangele
29.12.2010 23:53

Да не говорим,ама вчера цяла нощ се заяждахте *thumb_down*

ManWR10Utd
29.12.2010 23:52

На фенчетата на Арсенал начело с пубер мога да им кажа късметът е капризен приятел ! Вчера изтървахме мач в 90 минута след фаул и игра с ръка и се пукахте от смях АМА СЕ ПУКААААХТЕ днес и вие се издънихте по същия начин след вчерашните обиди след измислена дузпа и автогол . Да ви е сладък вкуса на кармата! *lol* *lol* *beer*

Madoto_1
29.12.2010 23:50

RosickyBoy моля те, недей казвай ''Английски ФУТБОЛ'' в тази държава не се практикува този спорт, те за това Англия където ги хванат ги разбиват с баскетболни резултати, защото там съдиите не са чак толкова некадърни!Fena_man_utd никой не е казал, че сами не сме си виновни, напротив - точно ние сме си виновни, но ми омръзна всеки мач да играем Арсенал - ...+съдията, разбираш ли?На мен лично ми омръзна, защото най-малкото тези ЛАЙНАРИ съдиите се гаврят с нас феновете, а и с футболистите!!! *thumb_up*

arsenal_gunners
29.12.2010 23:50

Мачът че свърши 2:2 свърши, ама единственият принос на Уигън им беше червения картон който си изкараха, всичко останало го свършихме ние и основно съдията... *angry* *thumb_down*

fena_man_utd
29.12.2010 23:49

Мадо ясно е,че ще я спечелим титлата това е вън от съмнение.Все пак трябва да се подобрява рекорд на Ливърпул знаеш 19 титла ни зове.

deadpoet
29.12.2010 23:49

Юнайтед трябваше снощи да спечелят колкото и Арсенал днес... Просто съдиите са едни мижави копеленца... А феновете на челсКи да си мълчат , щото и Юнайтед ще им го набие в отложения мач.. видхме ги колко струват на Емирейтс..

Madoto_1
29.12.2010 23:47

Феновете на Юнайтед не говорете много, защото точно този съдията си крие татуса на Юнайтед.Ако сте гледали мача знаете за какво говоря.Първо - супер смешна дузпа за Уигън, второ - ВСЯКО ЕДНО, АБСОЛЮЮТНО всяко едно спорно положение беше свирено за Уигън, трето - ситуацията е същата като с Фабрегас срещу Тотнъм, но дузпа не бе дадена за Арсенал.Честито на ФА - спечелиха титлата на Юнайтед, да ви е честита.Не обвинявам Юнайтед за това, защото не те са съдиите, предполагам и те искат да имат повече конкуренция, но с такива съдии толкова.Айде честита титла на Юнайтед и ФА дано скоро да го сменят, че това вече омръзва. *thumb_up*

RosickyBoy
29.12.2010 23:47

Съдийска грешка против Юнайтед - 3 съдийски грешки за Арсенал *thumb_up* Това ли е принципа на английските съдии *lol* Английски футбол повече няма да гледам....... *sick*

darkhill
29.12.2010 23:47

Айде сега замислете се за мача снощи, за мача сега на челси с болтън и на арсенал с уигън и си направете изводите кой е най подпирания отбор ... ако имате малко акъл няма да мислите много и ще разберете кой е *smile*

fena_man_utd
29.12.2010 23:47

Конкретно мача Арсенал и феновете им да не обиждат съдията,а да си погледнат в собствения двор какво правят.Вярно,че ги поряза накрая,че ни им даде дузпа,но питам аз защо не си вкараха 3-ти гол по-рано,че да решат мача.Пълни леваци са!Вместо второто да ги бяха натиснали те се чудеха какво да правят.Изобщо пълна глупост и особено този Фабиански какво гледаше през цялото време топката как влиза във вратата му.Човек да се чуди да се смеели или да плаче.

TheSlimShady
29.12.2010 23:46

Уигън играха борбено и докрай.. заслужаваха да си вземат точката! Феновете на Челси да мълчът.. те нямат правото да говорят *lol* ..а тези на Манчестър - мога да ви кажа, че снощи заслужавахте 3 точки, но и днес Арсенал ги заслужаваше! Тук мога да кажа само - Съдиятаааа, съдиятааа, съдията - *******т!

Gogata85
29.12.2010 23:45

Madoto_1 пич какъв футбол искаш да гледаме?

Gogata85
29.12.2010 23:44

хахах а ни се подигравахте а?. вече се замислете дали ще говорите преди вашият мач

ENGLANDFTW
29.12.2010 23:43

А'налци, нещо много говорехте и се заканвахте? Както винаги впрочем. И винаги оставате с пръст в г*з, хахаха. Уигън с 10 човека не можете да биете!!! УИГЪН! *lol* *erm* *thumb_up* *lol*

Madoto_1
29.12.2010 23:43

Ако трябва да съм честен започвам да се замислям дали да продължавам да гледам Английски футбол.Това там не е футбол...това е съдийска гавра с феновете на този велик спорт.На съдията му пожелавам всичко най-лошо! *thumb_up*

fena_man_utd
29.12.2010 23:42

Как ме е яд,че загубих толкова много пари.Викам си сега ще спечеля,защото няма начин Арсенал да се издънят и хоп загуба.

Madoto_1
29.12.2010 23:42

Браво на Венгер, браво на Скилачи, браво на смешния Росицки, браво на Аршавин, който 1в1 не успява да вкара, браво на Фабиански, който бяга по голлинията все едно не е вратар, браво на Шамак, че цял мач нищо не направи, браво на съдията.Честита точка на Уигън!!

strong4chelsea
29.12.2010 23:41

ей fabregas гледайте си мача Челси не са виновни че Уигън с човек по малко ви изравняват по-добре си зимайте мачовете с/у слабите отбори а срещу силните не се напъвайте толкова....

desangele
29.12.2010 23:40

Нека ви затова че снощи ни се подигравахте *joking*

fena_man_utd
29.12.2010 23:40

Е,добре се преебах с този залог нека ми е сега.

akrapovi4
29.12.2010 23:36

Е ся кажете че съдийството е на ниво.Смешна работа и вчера и днес НЯМАМ ДУМИ.

TheSlimShady
29.12.2010 23:35

biserms.. такива като тебе най-мразя - правят се на разбирачи и само обиждат! Като си толкова голям разбирач да не си залагал за най-великите! В момента не са в добра форма и никой нормален човек, не би заложил на тях! Другите отбори ще има да настигат Ливърпул.. Ти си смешният, не те! *beer*

wigan32
29.12.2010 23:34

къде изчезнахте бе артилеристи *lol*

biserms
29.12.2010 23:23

Лелелелелеле тея Ливърпул да умрат бееееееееееее *angry* Такива мачове хванах неска и тоя Пуул го сложих да дигне малко коефа на 1.30 и са ще ме изданят *evil* Да отпаднат дано в Чемпиъншип деба *angry* Най-смешния отбор е тва !!! Тея Уулвс са боксовата круша всеки ги мачка а тъпите луузъри немогат да ги бият *sick*

fabregas_4_93
29.12.2010 23:13

ако ще гожорим за садии ... гледаите мача Челси:Болтан ... тази година садиите подпомагат най много на Челси ... извинявам се на техните фенове но си е така ... винаги им свирят измислини дуспи, а сега срещо Болтан какво стана *cigarette* Тери игра с рака а садиата се едно нищо нее видял *thumb_down*

inkozovyr
29.12.2010 23:01

Пфффф .. Арсенал,ако играе така срещу Барса просто не ги вийдам *lol* *beer* *thumb_up*

Barcelona1234
29.12.2010 22:55

bulit r32 абе не се занимавай с мене бе...... гледай си твоята работа там обичал сам повече парите от барселона.Това няма нищо общо ти направо си за лекар

fena_man_utd
29.12.2010 22:50

Дузпа можеше и да е нямало,защото нарушението беше извършено точно награницата,но да казвате и че,и фаул е нямалко направо ви признавам.

bullit_r32
29.12.2010 22:49

Barcelona1234..личи си че обичаш парите повече от отбора(Barcelona).Бях ти го казал преди време *thumb_up* Браво на Арсенал.Харесвам много този отбор защото е единственият който достига до половината от това което прави Barcelona *smile* Visca el Barca *beer*

RosickyBoy
29.12.2010 22:49

Фенове на МЮ, не се оплаквайте от английското съдийство, защото вчера бе първия път, в който съдиите не свирят за вас. *thumb_up*

Jurka5
29.12.2010 22:42

Madoto_1,абсолютно съм съгласен с теб! То наще съдии не са толкова зле..Като се има и впредвид,че те нарочно го прават,а тези просто са ужасно некъдърни.Снощната случка както спомена направо да не я коментираме,дузпата сега също беше доста пресилена,да не кажа направо несъществуваща.

samo_SINITE
29.12.2010 22:42

Мадото, и аз съм на същото мнение. Съдийството в Англия, поне за момента е на изключително лошо ниво. Абсолютно никаква дузпа! Просто нападателя излъга съдията. А за вчера няма какво да коментираме, то се видя... Успех на всички! *thumb_up* *beer* *party* *joking*

minimalist
29.12.2010 22:39

спокойно бе хорааааа ще си вземете парите аххахаха не се притеснявайте !

RosickyBoy
29.12.2010 22:39

Абе парите са си пари, вярно е *joking* .. иначе и на мен ми мирише на разгром.. а Челси ги слушам сега на полувремето - същата трагедия *smile*

Madoto_1
29.12.2010 22:38

Добре бе колеги футболни фенове, на вас харесва ли ви съдийството в Англия?Това е БЕЗОБРАЗИЕ!!!Вчера един просто смешен гол на Бирмингам - то не бяха пасове с ръка, то не бяха бутания и още какво ли не.Сега в този мач се дава някаква ужасно смешна дузпа - извън наказателното поле, Кошчелни си прибира крака и едва лизна крака на тоя грозния от Уигън и веднага се свири дузпа...Как може в такова първенство да се търпят такива съдии?За мен това е безобразие, не знам вие какво мислите.За мача...не знам, фаворити сме да спечелим, но всичко е възможно и аз по-скоро бих казал, че мача ще е Х за мое съжаление!Дано греша. *thumb_up*

minimalist
29.12.2010 22:38

Тъпите мангали снощи загубиха точки и днес съдйята веднага свири дуспаааа *thumb_up* после не ги подпирали хахахахха

Barcelona1234
29.12.2010 22:37

извинявам се за обидите по долу дано вземете мача и челси и лив да бият *thumb_up* *beer*

Barcelona1234
29.12.2010 22:34

ее браво бе ама имам и лоша новина заложих и на челси *lol*

samo_SINITE
29.12.2010 22:33

Просто сумата за коя играя момчета е уникално голяма... И така се изнервих като видях ,че играта ви не върви + гол на Уигън. НО ФАКТ, че след влизането на Уилшър играта ви се промени коренно. Извинявам се за убидите ,но парите............. парите са много.... *joking* *beer*

fena_man_utd
29.12.2010 22:31

Щеше да е много тъпо,ако Арсенал не бяха изравнили още през първото полувреме.Очаквам разгром.

Deziro
29.12.2010 22:31

Ееее бях го дал в еврото 1/2 трябваше 2-то да обърнат *sad*

RosickyBoy
29.12.2010 22:31

samo_SINITE, пари да не видиш дано, алчен скъперник такъв *smile*

ice_arsen
29.12.2010 22:30

samo_SINITE ся дължи6 извинение - чакам *lol* *thumb_up* *beer*

fabregas_4_93
29.12.2010 22:26

еее на някои 2-ка на половреме можи и да излези *thumb_up*

samo_SINITE
29.12.2010 22:22

Майка им ... на шибаните артилеристи... *angry* И аз сложих пари на тех за полувреме-2 те падат смешниците. Дано не видят титла 50 години! Искрено и лично им го пожелавам ,некадърници! Челси ще ми излезат Х на полувреме на 2.45 коеф, а тъпите АрсеАНАЛ на 1.80 не... *angry*

RosickyBoy
29.12.2010 22:15

Barcelona1234, мача е наш. Ама като си вземеш парите, ще черпиш всички фенове на Арсенал в Уинър...над 6000 ..ок? *thumb_up*

Barcelona1234
29.12.2010 22:06

за какво заложих пари на тея клоуни арсенал и тоя венгер *thumb_down*

smart_1
29.12.2010 21:49

немога да разбера има тема за арсенал има тема за челси а за ливърпул защо да няма след като обръщате внимание и на отбори като тотнъм и манчестър сити

Madoto_1
29.12.2010 21:22

Много странен състав..На този терен(предполагам ще е ужасен), срещу отбор, който играе грубичко да пусне Диаби е глупаво.Аршавин, който в последната година изобщо не играе на ниво пак е титуляр вместо Уолкът..Росицки и той не е във форма в последните сезони, а Уилшър, който играе много добре не е титуляр.Разбирам, че тези момчета имат нужна от почивка, но този състав според мен няма да спечели мача.Надявам се да греша! *thumb_up*