Моджи посъветва Марота: Не взимай нови през януари

16:54
Моджи посъветва Марота: Не взимай нови през януари
Бившият спортно-технически директор на Ювентус Лучано Моджи посъветва своя наследник Бепе Марота да не привлича нови футболисти в клуба през януари, а да изчака до юни.

"Не мисля, че Юве трябва да инвестира пари в нови играчи през януари. В атака Винченцо Якуинта пропуска много, но пък работи здраво и помага на Фабио Куалярела да бележи. Амаури вече се възстанови от контузията си и да имаш такъв играч на пейката си е лукс", споделя Моджи пред "The Sussidiario.net".

"Никой не е очаквал този отбор да се представи толкова добре до момента. Милош Красич, Куалярела и Алберто Акуилани бяха чудесни попадения на Марота и си мисля, че през този сезон трябва да се изстиска максималното от наличните играчи и през лятото да се мисли за сериозни подобрения", допълва бившият директор на Юве.

"Смятам, че Ювентус не е в позиция да се бори за титлата през този сезон, но второто място също е важно да бъде постигнато. Все пак основната цел пред отбора е класиране за Шампионската лига", казва още Лучано Моджи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация