Мики Адамс преговаря с Шефилд Юнайтед

15:34
Мики Адамс преговаря с Шефилд Юнайтед
Мениджърът на Порт Вейл Мики Адамс изрази надежда, че в близките 48 часа ще има яснота около това, дали остава в клуба, или преминава в Шефилд Юнайтед.

"Остриетата", които се подвизават в Чемпиъншип и са сред аутсайдерите в момента, останаха без мениджър този месец, след като Гари Спийд застана начело на националния отбор на Уелс. Сред кандидатите за вакантния пост са също Шон О\'Дрискъл /Донкастър/ и Анди Скот /Брентфорд/.

Шон О\'Дрискъл беше фаворит за нов мениджър, преди да се появи опитния Мики Адамс, под чието ръководството Порт Вейл са втори в четвърта дивизия в момента.

"Надявам се, че в близките 48 часа ситуацията ще се разреши по един или друг начин. По-нататъшно протакане няма да бъде в полза на нито един от отборите. Не съм целил да напусна Порт Вейл, но съветът на директорите разреши на Шефийлд Юнайтед, клубът, на който винаги съм бил фен, да започне преговори с мен", заяви 49-годишният специалист. От ръководството на "храбреците" също потвърдиха, че преговорите се провеждат с тяхното разрешение. "Получихме оферта от Шефилд Юнайтед и с неохота позволихме на Мики да започне преговори с тях. Това е един вид признание за неговия успех в клуба ни", обяви председателят на Порт Вейл Бил Брат. Във вторник "храбреците" пропуснаха възможността да се върнат на първото място във Втора лига, отстъпвайки с 3:0 в гостуването си на Джилингам. Мики Адамс смята този резултат за напълно справедлив. "Те ни надиграха тотално и няма от какво да се жалваме - получихме това, което заслужавахме".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация