Леонардо: Не можех да кажа \"не\" на Интер

14:49
Леонардо: Не можех да кажа \"не\" на Интер
Новият наставник на Интер Леонардо заяви, че не е можел да откаже офертата на Масимо Морати да поеме "нерадзурите". Въпреки че прекара цели 13 години от живота си, защитавайки каузата на Милан, бразилецът сподели, че изключително щастлив да води Интер и, че за него това е мечтана работа.

"Много съм развълнуван. Искам да се изправя пред голямо предизвикателство и в момента няма по-голямо предизвикателство от Интер. Не бе възможно да кажа "не" на този отбор. Някои казват, че съм предател? За мен това няма значение, уважавам мненията на всеки", споделя специалистът на днешната си първа пресконференция начело на Интер.

"С президента Морати сме големи приятели през последните десет години, но от сега нататък отношенията ни ще бъдат строго професионални", допълва специалистът.

Леонардо се подмаза и на Жозе Моуриньо, като обяви, че не иска да прави грандиозни промени в клуба, а само да върне това, което е помогнало на отбора на печели през миналия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mystislav
03.01.2011 09:58

и без това е беше слаб треньор, дано да ги запрати в зона UEFA *thumb_up*
предател гнусен!

Juventus_tifoz
30.12.2010 11:22

Все пак това е работа. Жалко е, че Лео отива при тези скапаняци, но нали трябва да работи нещо. Все пак той е Миланист и ще помогне на Милан, като вкара прИнтер в зоната на изпадащите *joking*

tenebrum
30.12.2010 01:26

е как да не си предател след като не си лоялен към уж твоя отбор и заставаш настрана на кръвния враг,тея истории с професионализма не минават ,"Не можех да кажа "не" на Интер" е как ще можеш нали се продаваш за пари,после разправяй ми ти *sick* *erm*