Йордан Минев в ЦСКА през пролетта

10:00
Йордан Минев в ЦСКА през пролетта
Защитникът на Ботев Пловдив Йордан Минев ще подсили ЦСКА през пролетта. Футболистът се е разбрал с шефовете на "червените" и ще подпише договор за 2,5 години. В понеделник Минев трябва да премине медицински прегледи и да направи първа тренировка с отбора.

Любопитно е, че братът на Минев – Веселин е футболист на Левски. Преди няколко седмици пропадна трансферът на Йордан Минев в италианския Виченца.

"Трансферът ми в ЦСКА е сигурен, двата клуба вече постигнаха договореност. Това е крачка напред в кариерата ми. ЦСКА е най-големият клуб в България. Отказах се да ходя в Италия, където от Виченца ми предложиха страхотни условия. Причината е това, че искам да стана шампион на България и да участвам в Шампионската лига с "червените". Прекарах страхотни години в Ботев и искам да благодаря на всички фенове, които са велики и винаги са били близо до мен. Оставям с най-добри чувства към всички на стадион " Христо Ботев". От съотборниците ми до президента Димитър Христолов", обясни Йордан Минев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Stoich
05.01.2009 23:53

хаха честно казано има много продадени футболисти по тея държави за който ти дори може и да не си чувал

drummer
05.01.2009 10:01

За куците коне от Подуяне и Румъния и бившите съветски републики са бленуван сън! И с тези ли големи букви които си изтъпанил, правите трансфери в Палестина при "бащицата" и плашите гаргите...?!

dobrev64
05.01.2009 02:26

ХАХАХА Я МИ КАЖИ КОГО СА ПРОДАЛИ СЛЕД БЕРБАТОВ ВЪВ ГОЛЯМ ОТБОР. КОЙ ВЪВ КИПЪР КОЙ ВЪВ РУМЪНИЯ ,КОЙ ВЪВ БИВШИТЕ СЪВЕТСКИ РЕПУБЛИКИ .НЕ СЕ СЕЩАМ ЗА НЯКОЙ ЗАПАДЕН ОТБОР .ПО СКОРО СИ ВРЪЩАТЕ КУЦИТЕ КОНЕ ОТ ТАМ ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА .ТАКА ,ЧЕ НЕ МИ ГОВОРИ ЗА АНАДОЛА И КИПЪР А ПЪРВО ПОГЛЕДНИ РЕАЛНО НА НЕЩАТА

drummer
03.01.2009 14:53

Явно това момче е доста по-умно и интелигентно от брат си. Знае кокво иска и с кой отбор може да го постигне. От Подуяне трансфер в Европа не се прави! От там дестинацията е една.......Кипър и Анадола!!!