Агентът на Хидинк: Няма шанс Гуус да се завърне в Челси

11:26
Агентът на Хидинк: Няма шанс Гуус да се завърне в Челси
Агентът на Гуус Хидинк - Кеес Ван Нювенхуйзен, заяви, че няма никакъв шанс неговият клиент отново да поеме отбора на Челси.

"Сините" от Лондон се намират в страхотна криза и вероятността техният мениджър Карло Анчелоти да бъде уволнен се засилва. В английската преса се появи информация, че негов заместник може да бъде холандецът Гуус Хидинк, който води тима за три месеца през 2009 година, а в момента е начело на турския национален отбор.

"Мисля, че такова завръщане е невъзможно", каза Ван Нювенхуйзен пред The Independent.

"Преди бе много по-лесно да се постигне съгласие с Руската футболна федерация, тъй като част от заплатата му там бе осигурявана от Роман Абрамович. Имаше възможност да се постигне разбирателство. Сега пред Турция стои голямото предизвикателство да се класира на Евро 2012. Мисля, че Турската федерация няма да позволи на Гуус да води два отбора, а той никога няма да си помисли, да се откаже от сегашната си работа, за да отиде в Лондон. Той изкара много хубав период в Челси, но няма никакъв шанс да се завърне", допълни агентът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gopencet0
29.12.2010 12:39

И да се вьрне и да не се вьрне се тая *lol* мен ми е интересно ако един Франк Рийкард стане треньор какво ще стане с отбора *smile*