Родният клуб на Стоичков се отказа от участие във В група

08:20
Родният клуб на Стоичков се отказа от участие във В група
Марица няма да започне пролетния дял от първенството в Югоизточната "В" група. След празниците от ръководството ще пратят съобщение на Зоналния съвет на БФС в Пловдив. Както е известно, през последните месеци собственикът Рангел Берберов спря да плаща заплати и премии.

- Представителният ни тим се отказва от първенството. Ще продължим да развиваме само школата - коментира пред "7 дни спорт" изпълнителният директор на Марица Георги Фиданов. - През последните 6-7 години собственикът инвестира средства, които нямат никаква възвръщаемост. Община Пловдив помогна на Ботев и Локо, а на нашия президент не му беше позволено да направи пансион за децата от школата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ANTWERPMIRACLES
28.12.2010 10:39

Футболът в България бавно и сигурно умира . *sad* "Марица" бе един от клубове , чиято школа бе постоянен извор на таланти . Краят на този клуб е симптоматичен за пътя, по който върви този спорт у нас . Безогледният внос на латино гастрольори и африкански негри доведе до невъзможност за изява на младите български момчета . Този процес започна отдавна , но при ръководството на БФС и Перуката достигна унищожителни размери .