Интер опитва да привлече Кака под наем

12:56
Интер опитва да привлече Кака под наем
Ръководството на Интер ще направи опит да привлече Кака под наем от Реал Мадрид, съобщава "Кориере Дело Спорт". Според изданието новият наставник на тима Леонардо ще успее да убеди плеймекъра да се съгласи на подобен ход, като по-трудната част са преговорите между двата клуба.

Очаква се шефовете на "нерадзурите" да продадат триото Мансини, Суацо и Ривас и с получените средства да се опитат да изкушат Флорентино Перес да пусне Кака поне за шест месеца.

Предполага се, че от Реал са готови да дадат Кака под наем в Интер, само ако получат в замяна, при подобна сделка, Диего Милито, тъй като в момента в първия отбор на "белия балет" има само един здрав нападател в лицето на Карим Бензема.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BornToHate
27.12.2010 14:11

Поредните фантасмагории от страна на италианката преса. По вероятно е Кака да се включи в състава на Реал на обичайната си позиция, а Роналдо да води атаката когато се налага. Нека не забравяме,че CR7 игра почти като чист нападател когато Пелегрини бе начело на отбора и Португалеца се представяше повече от добре. Такъв беше хода и на Моу в последните няколко срещи на Реал - някой халф влиза на мястото на Бензема,а Роналдо остава самотник на върха на атаката. Нека ви припомня едни думи, които Моу каза за официалният сайт на Реал. "Ние вече имаме едно ново попълнение преди още да е започнал зимният трансферен прозорец - Кака". Искрено се надявам до подобна сделка да не се стига защото когато Игуани се оправи (без значение дали след 2,3 или 6 месеца) в състава На Реал ще има 3-а чисти нападатели, а В схемите на Моу много рядко има място за двама от тях, което значи,че единият ще трябва да си ходи и това вероятно ще бъде Бензема, а Французинът поне според мен в последно време показа добра игра и дава надежда, че може да прави това което се очаква от него - да бележи.