Дочев разкрива причините за провала си в ЦСКА

11:32
Дочев разкрива причините за провала си в ЦСКА
Бившият треньор на ЦСКА Павел Дочев разкрива интересни подробности за престоя си начело на "червените". Специалистът дава светлина върху факторите, които са му попречили, да успее на стадион "Българска армия".

"Исках да наложа европейски стил, не се получи. Потвърдиха се някои неща, за които ме предупреждаваха, преди да се върна в България. Милен Радуканов има предимство пред мен и македонския колега, който ме наследи, с това, че той познава отбора, тъй като работи от по-дълго в клуба. Рано или късно нещата ще се изтъркат и отборът ще заскърца, защото не се работи правилно", коментира пред "Меридиан Мач" Дочев.

"Радуканов е добро момче, желая му късмет. Адалберт Зафиров? Очевидно той бе разочарован, че от наставник стана помощник. Не прие това решение. Той нямаше никаква мотивация да ми помага. Радуканов бе много по-добре разположен и опитваше да работим в екип. Една от основните ми грешки бе, че подцених Зафиров. За да се оправи българския футбол трябва да има школа и за президентите. Истината е, че аз носих голямата отговорност в ЦСКА, без да взимам решенията", допълва бившият треньор на "червените".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cska_npacema
27.12.2010 21:05

Не знаеше за българският манталитет. В чужбина ако играчите са респектирани от треньорите си и ги слушат, в България не е така. Но пък и той/Дочев/ ако беше качествен треньор нямаше да води отбори от 3-та дивизия.

ivelina3
27.12.2010 18:26

изглеждаше един от малкото свесни хора в бг футбола ама нз какво се слу4и