\"Канари\" и \"смърфове\" си спретнаха \"Битката по Коледа\"

08:22
\"Канари\" и \"смърфове\" си спретнаха \"Битката по Коледа\"
Феновете на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив окървавиха центъра на Пловдив навръх Коледа. В събота срещу неделя запалянковци на двата отбора спретнаха меле пред заведението "Макалали". Над 50 души се хвърлиха в страховития бой, който започнал малко след полунощ.

От агитката на Локо (Пд) твърдят, че до боя се стигнало, след като фенове на Ботев ступали трима от техните. "Има нещо вярно в това, което твърдят", отговориха от лагера на Kанарчетата.

Жълто-черните превъзхождали по-численост съперниците, но пострадалите бързо се обадили на своите и се сформирала ударна група от над 40 привърженици на Локо. Те разбрали, че ботевистите са в "Макалали", струпали се пред заведението и станало страшно. В бара имало около 15 фенове на Kанарчетата. Отвън започнали да летят камъни, железа, саксии и други предмети, вследствие на което били изпочупени витрините на заведението. От вътре също полетели предмети. Барът изглеждал, сякаш през него е преминал ураган. Патакламата се преместила и навън. След мелето има няколко души c пукнати глави и други тежки наранявания. Има трима арестувани от агитката на Локо (Пд).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация