Анчелоти: Арсенал ги е страх от Дрогба

20:22
Анчелоти: Арсенал ги е страх от Дрогба
Италианският мениджър на Челси Карло Анчелоти заяви преди дербито с Арсенал, че "артилеристите" ги е страх да се изправят срещу нападателя на "сините" Дидие Дрогба.

На 27 декември, понеделник, Челси гостува на "Емирейтс Стейдиъм" в много важно дерби, което в крайна сметка може да откаже някой от двата тима от амбиции за титлата през този сезон. Дрогба има невероятните 13 гола в 13 мача срещу тима от Северен Лондон и според Анчелоти това е нещото, което трябва да всява страх в редиците на тима на Арсен Венгер.
"Аз смятам, че те са леко уплашени от представянето на Дрогба, защото той се справя много добре срещу тях", заяви Анчелоти.

Наставникът продължи: "Това не е нещото, което ще реши мача, но ако Дрогба играе на познатото ниво, ние имаме по-голям шанс да спечелим".

Мениджърът на "сините" продължи: "Всеки мач си има своя собствена история. Арсенал имат страхотни умения и са способни да играят фантастичен футбол. Може би на тях им куца нещо в защита, така че ние трябва да се възползваме от това. На всички вас ви е ясно, че това е много важен мач. Двата отбора са замесени в битката за титлата и един от тях може да вземе трите точки. Ще бъде вълнуващо. Щастлив съм, че ще играем такава среща, защото гледаме напред след тези тежки времена за нас напоследък".

Италианецът каза няколко думи и за Франк Лампард: "Използвахме добре времето, в което не играхме, така че сега сме готови за игра. Най-важното нещо е, че играчите ми са готови за това дерби. Лампард ще бъде развълнуван да се появи в игра след толкова много време. Той може да ни помогне много. Имахме доста проблеми с контузени, по тази причина имахме този лош момент. Трудно е, защото в такива моменти се опасяваш да стовариш цялата тежест върху плещите на младите. Сега обаче, всичко е различно. Ще излезем с всичко най-добро".

Анчелоти завърши с няколко думи за "червените дяволи", които са основен съперник на Челси през този сезон: "Манчестър Юнайтед не са загубили мач този сезон. Те запазиха постоянство в лигата. Ние обаче нямаме желание тази дупка между нас и тях да става по-голяма. Арсенал, Манчестър Сити и Тотнъм също имат шанса и възможностите в крайна сметка да се борят за титлата. Това ще бъде едно доста сериозно състезание, защото доста отбори точат зъби за първото място".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelsea28
25.12.2010 00:53

Дано и в понеделник да вкара поне 1 гол. *thumb_up*

LondonLeons
25.12.2010 00:05

RosickyBoy - може и да си прав че са провалили 20-на мача, но колко от тях бяха от важни по-важни??? sasedq - той е фен на всички, ама буквано на ВСИЧКИ *stop*

sasedq
24.12.2010 16:51

don_a4o еи смотаняк ти на кой отбор си фен бе ? На всяка новина си "фен" на различен отбор *lol*

An7r4X
24.12.2010 12:24

На Дрогбата му трябва само Чех на вратата и сам може да ги бие. *party*

Addicted92
23.12.2010 23:25

Този отбор ще окаже голямо влияние върху титлата ... отбора който ще догонва ще срещне още много трудности *wink*

DuFkaTa
23.12.2010 22:25

Аз лично не виждам как Арсенал могат да се противопоставят на Челси *wink*

Fabregas_boy
23.12.2010 21:21

RosickyBoy,хич не си мисли че ми е лесно да нападам любимия ни отбор.Но Венгер трябва да отвори кесията поне 1 път да си стабилизираме защитата(тя си е готова кажи-речи),но след Сиймън не съм видял един вратар като хората.Леман-беше добре,но после започна хипер здраво да бърка,дойде Алмуния-виждаме го къде е сега,Фабиански,Счезни и Маноне-не знам,1-ия взе да се справя,Счезни-добре срещу манчовците,но 1 мач не мога да преценя,същото и за Маноне.И накрая мога да ти пожелая победа над Челси в понеделник и GO GO GUNNERS! *thumb_up* *beer*

Madoto_1
23.12.2010 21:20

Мен лично ме е страх само и единствено от него от отбора на Челси.Дано да не го пуснат в игра. *thumb_up* *lol*

RosickyBoy
23.12.2010 20:57

Какъв ти е проблема с Алмуния и Фабиански? Провалили са ни 20тина мача, а са ни изкарали от 3 пъти толкова.. айде не гледай само негатива, моля ти се *thumb_up*

Fabregas_boy
23.12.2010 20:28

Към Дрогба имаме респект,страх имаме от Алмуния и донякъде Фабиански. *joking*

don_a4o
23.12.2010 20:25

чак уплашени да сме не, имаме респект към Челси и дрогба, да всеки мач помежду ни, ни е вкарвал гол, дано Понеделник това да не стане