Моуриньо заплаши, че е готов да напусне Реал

13:57
Моуриньо заплаши, че е готов да напусне Реал
Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо индиректно заплаши, че е готов да напусне клуба, ако от ръководството на "белия балет" не се вслушат в съветите му за селекцията през януарския трансферен прозорец.

"Отказвам да потвърдя, че съм в лоши отношения с Хорхе Валдано. Всъщност, никога не ми е пукало какъв е имиджът ми пред обществото. Единствено се интересувам от това, отборите, които водя, да са професионални, щастливи, дисциплинирани и отдадени на каузата", коментира Специалния.

"Аз обичам да критикувам и не мога да бъда човекът, който постоянно ще казва "да" и ще прави компромиси. Бях щастлив в Челси, но през 2007 година в клуба дойдоха двама души, които бяха тотално несъвместими с мен, и затова напуснах. Когато работиш в голяма компания, какъвто е един клуб, е ясно, че ще имаш различия в мненията си с колеги. Ако подобни проблеми се разрешат в позитивна светлина, то това ще ти помогне да се развиеш", допълва Моуриньо, който е в сериозно обтегнати отношения със спортно-техническия директор на клуба Хорхе Валдано.

Причината за скандала между двамата е факта, че Валдано категорично е отказал на Моуриньо да закупи нов нападател в Реал Мадрид през зимата. Така се очаква през пролетния полусезон в "белия балет" да имат само едно изявено острие в лицето на Карим Бензема, тъй като Гонзало Игуаин ще е аут от терените за около шест месеца.

След като стана ясно за недоразуменията между Валдано и Моуриньо, някои медии в Италия призоваха Масимо Морати да се опита да върне Специалния в Интер още през зимата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

macolata
24.12.2010 11:37

Дано земат някого налага се макар , че Педро Леон не е лошо момчето но няма голям опит дано да земат някой по опитен нападател , защото ще им е много зор на Реал дано си запазят този отбор и за догодина и да ги видя Барселона тогава тия млади таланти като Ди Мария Иузил и т.н да се разиграят да свикнат 1 с друг и тогава ще видим дали ще сте толкова отворени !

yoyothebestplay
24.12.2010 10:13

само да ви кажа че връщане в бивши клубове рядко се случват *thumb_up*

Addicted92
23.12.2010 23:15

Май ,май и Моуриньо ще се върне в Интер , и Рафата ще си иде в Ливърпуул .. *lol*

ENGLANDFTW
23.12.2010 22:53

Специалния видя, че няма да може да се справи с тоя зоопарк... и взе да бие отбой *lol*

BornToHate
23.12.2010 22:40

Според мен Бензема започва да напипва правилният ритъм и няма да му е нужно още много за да започне прави това което всички очакваме от него - да бележи. Нека не забравяме периода на адаптация. Период,който специално при френските футболисти е малко по-дълъг(специално за Реал говоря). Живи примери за това са Зидан,Макелеле,Лас а сега и при Бензо е същото. Въпреки правилните стъпки на Бензема в правилната посока мисля,че е нужен още един нападател защото все пак Бензема не е от желязо.

hrasta
23.12.2010 20:23

Бензема не играе добре,много е прав че трябва още един !

BornToHate
23.12.2010 15:22

Напълно прав е като иска да привлече поне още един нападател. Какво става като го хване диария Бензема? Ще играе с кенеф залепен за задника си ли? Или Валдано ще излезе да вкара 2 гола за да може Реал да победи. Винаги е бил проблемен субект Валдано, а жалкото е че Перез му гласува прекалено голямо доверие. Хванали са се на хороти и трябва да го играят до края. Похарчиха на 400млн за две години и привлякоха много големи имена,а сега когато найстина е нужен трансфер просто нямат право да правят на скромни. Не твърдя,че трябва да се привлече най-добрия нападател в Европа, но някой по-скромен и млад футболист би бил напълно достатъчен да замести Бензема когато се наложи. Никой футболист не може да изкара всички мачове на Реал без почивка. Все пак за момента те се борят за 3 купи. Единствено мога да се съглася с Валдано за отказа му за трансфер ако той залага на юношата Мората, но малко ме съмнява такова нещо.

don_a4o
23.12.2010 15:06

Бенитес обратно в Ливърпуул, Моу обратно в Челси, Анчелоти в Милан, Леонардо в Интер хахаха

tenebrum
23.12.2010 14:57

намеква че иска да се върне в Челси ,което е доста вероятно предвид издънките на Анчелоти

don_a4o
23.12.2010 14:46

прав е Моу-ръководството на "белия балет" трябва да се вслушат в съветите му за селекцията през януарския трансферен прозорец, иначе няма смисъл да остава и на Челси, Абрамович определя селекцията, не анчелоти и в др клубове е така

du4etooo2
23.12.2010 14:26

ще е голяма грешка ако го изтърват и си тръгне.