\"Най-добрият ми ход беше, че отървах Барса от Ибрахимович!\"

12:58
\"Най-добрият ми ход беше, че отървах Барса от Ибрахимович!\"
Президентът на Барселона Сандро Росел заяви, че най-доброто му решение досега като шеф на каталунците е било да продаде Златан Ибрахимович. Росел определи цялостните взаимоотношения на "блаугранас" с шведския таран като "ужас", разкривайки, че повечето хора от клуба много са искали Златан да се махне от "Камп Ноу".

"Най-доброто ми решение досега беше това да продам Ибрахимович на Милан. От икономическа гледна точка цялата сага с шведа беше истински кошмар за нас, но все пак в крайна сметка е добре, че се освободихме от огромната му заплата", разкрива Сандро Росел пред "Тутомеркато".

"Впоследствие се видя, че направих чудесен ход, тъй като атмосферата в тима много се подобри и това помогна на резултатите", допълва президентът на Барселона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Felios
24.12.2010 21:27

Ибрахимович е добър футболист но той свикнал италянското първенство...може му трябваше още време да свикне с стила на испания и най вече на барселона... *thumb_up* *beer* *stop*

BornToHate
23.12.2010 21:38

Искаше просто да каже,че не толкова повратлив. Ибра и Вия нямат нищо общо като стил на Игра. Всеобщото мнение бе,че Ибра е консуматор и играе повече индивидуално,но аз мисля,че ако бе получил достатъчно време можеше да се превърне в много по-ценен играч за Барселона отколкото Вия някога ще бъде.

sakata17
23.12.2010 21:21

Barcelona1234 Ибрахимович бил бавен *lol* пич да не ми кажеш ,че Вия или Меси са по-бързи от Ибрата ?

Barcelona1234
23.12.2010 18:33

Просто ибрахимович е бавен и не пасва на стила на барса като го махнахме аз също се радвах все едно имах рожден ден *stop*

BornToHate
23.12.2010 18:10

Ибра сега играе със статута не преотстъпен,като след година Милан има опция за закупуването му срещу 24млн. Ей на това аз му викам добър ход.

BornToHate
23.12.2010 18:07

Типично по Катаунски. Ония цигани Лапорта и Бегиристайн цяло лято реваха,че Реал е похарчил 95млн за Роналдо, а само няколко седмици по-късно самите те дадоха за Ибра 40млн,Подписа на Сами Ето'о и освен това преотстъпиха за един сезон Александър Хлеб, зделката беше оценявана на повече от 70млн.

flipicha
23.12.2010 17:36

Пълен нещастник,да се радва ,че е продал един от наи-добрите нападатели.То се вижда сега в Милан истинските му качества

bullit_r32
23.12.2010 16:55

Златан има прекрасни индивидуални качеста което го караха да иска свирепо голове на неговото име..Видя се в първите 10 мача колко щаслив беше с отбора, но тогава вкарваше почти във всеки мач!След това осъзна че в Барселона се играе с отборна игра и се разсърди..Сръдльо..Все пак моето мнение е че щеше да е адски полезен заедно с Вия в мачове в които противниковият отбор се затваря и се вижда явно че с технична и градивна атака неможе да се стигне до чисто голово положение.Точно там Вия и Ибра щяха да си допаднат с игра предимно с остри извежащи подавания зад гърба на защитата и с многобройните опасни далечни удари към вратата.BTW:Вия прекрасно замести Ибра, с изключение че Вия е ориентиран повече към отборната игра..Но все пак мисля че двамата щяха да бъдат опасна комбина.. *beer* Visca el Barca *thumb_up*

sasedq
23.12.2010 16:23

*thumb_up* Голяма набутвация от финансова гледна точка ама и такива неща се случват