Гонзо взима португалски ляв бек в Левски

12:39
Гонзо взима португалски ляв бек в Левски
Ръководството на “ Левски” може да осъществи сериозен трансфер през близките дни. “Сините” напират за правата на португалеца Уго Луш, пише в. “Тема Спорт”. 28-годишният защитник за последно е играл за румънския Васлуй, но вече е свободен агент. Луш играе като ляв бранител, а “сините” имат нужда от подсилване в тази зона. На този пост играе Веселин Минев, но той е пред трансфер в чужбина.

“Левски” е наблюдавал няколко пъти през сезона изявите на Уго Луш за Васлуй. Португалецът записа 8 мача за тима на Живко Миланов и Станислав Генчев през есенния дял на шампионата. Любопитното е, че преди няколко дни Миланов обяви, че румънският тим търси ляв бек и би предложил на шефовете си да вземат Веселин Минев от “Левски”.

Уго Дуарте Соуса Луш е роден на 24 февруари 1982 г. и е висок 175 см. Започва да играе футбол в Порто, където преминава през всички юношески формации. Има и мачове за първия тим. Следват престои в Жил Висенте, Ещрела Амадора, Майя, Олянензе, а от 2008 г. е във Васлуй. Има и три мача за младежкия национален отбор на Португалия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bradata63
23.12.2010 18:10

Португалците не стават за България бе Гонзо кьорав ли си какъв си не знам!Те от Васлуй са прости да го пуснат ей така ако ставаше нещо от него.Дай си и най сърцатият футболист за него.Нито един португалец не се е напънал да покаже нещо при нас. *thumb_down*