Ментетата в ЦСКА драпат да останат

08:50
Ментетата в ЦСКА драпат да останат
ЦСКА ще има голям проблем - как да разкара ненужните футболисти. Треньорът Милен Радуканов вече даде списък със 7 играчи, на които няма да разчита през пролетта. Шестима от тях обаче драпат да останат на "Армията" и да продължат да получават тлъстите си заплати, независимо дали ще търкат резервната скамейка, пише "7 дни спорт".

Единствено италианският "тролей" Марко Еспозито няма да създава проблеми и ще се раздели по взаимно съгласие с клуба. Защитникът вече си е намерил отбор в Италия и няма желание да се връща на "Армията".

Останалите чужденци обаче нямат никакво намерение да последват неговия пример. Кристиан Тибони, Фабрицио Грило, Лукас Трекаричи и Уилям Тиеро са се запънали като магаре на мост. Четиримата кроят планове да продължат да си живуркат на гърба на ЦСКА.

Най-лесно ще бъде изритан яловият нападател Тибони. Той е преотстъпен от Аталанта и вече са в ход разговори с мениджъра му да си го приберат. Сънародникът му Грило има действащ договор и единственият вариант е да бъде продаден. Същата е ситуацията и с най-голямата скатавка и симулант Уилям Тиеро. В момента му се търси отбор в Португалия. За аржентинеца Лукас Трекаричи има вероятност да бъде преотстъпен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари