Голмайстор на Селтик аут до февруари

21:48
Голмайстор на Селтик аут до февруари
Нападателят на Селтик Гари Хуупър най-вероятно ще бъде извън игра за около шест седмици, след като проведеният преглед със скенер е показал, че той е наранил връзки на глезена по време на мача с Килмарнък.

Прегледът все пак отхвърли опасенията, че играча, който трябваше да напусне терена в 35-та минута на мача, е счупил своя крак. Бившата звезда на Скънторп се контузи след сблъсък с бранителя на Килмарнък Фрейзър Райт по време на двубоя, завършил при резултат 1:1.

„След проведения преглед със скенер стана ясно, че нападателя няма да играе за около шест седмици, заради разтежение в глезена“, съобщава официалният сайт на “детелините”.

22-годишният Хуупър, който има 11 гола в 12 мача за Селтик след трансфера си от английския тим през юли, може да отсъства до месец февруари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vladimir_vn
23.12.2010 01:58

Може да си върнат Шеридън да запълни пробойната в нападение *wink*

Madoto_1
22.12.2010 22:00

Хуупс ни спаси в много мачове и това е много лош удар по амбициите ни(ако все още може да се каже, че имаме такива) за титлата.Надявам се Самарас и Стоукс да го заместят по най-добрия начин и да се задържим близо до Рейнджърс.