Берое и Илиан Илиев избрани за отбор и треньор на Стара Загора

20:32
Берое и Илиан Илиев избрани за отбор и треньор на Стара Загора
Берое и Илиан Илиев бяха избрани за втора поредна година съответно за Отбор (колективни спортове) и Треньор на годината в Стара Загора.

Победителите получиха своите награди от кмета на Община Стара Загора проф. Светлин Танчев на специална церемония тази вечер. Традиционният "Бал на спортиста" в града на липите се организира от 1997 г.

"Зелено-белите" записаха една от най-успешните си футболни години със спечелването на Купата на България и доброто си класиране, както в края на миналия сезон, така и в есенния дял на шампионата и са определяни от специалистите като един от най-грамотните и добре играещи отбори у нас. Успехите на отбора са подпомогнати и от добрата работа на старши треньора Илиан Илиев, който според гласуването на спортните журналисти напълно заслужи наградата си тази вечер.

Новите попълнения на Берое от вчера - Милен Танев и Цветан Филипов, изразиха своето задоволство от трансферите и надеждата си за добро представяне, с което да зарадват многобройните "зелено-бели" фенове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари