\"Юнайтед минава на автопилот по Коледа\"

17:56
\"Юнайтед минава на автопилот по Коледа\"
Асистент-мениджърът на Манчестър Юнайтед Майк Фелан заяви, че "червените дяволи" минават на автопилот, когато става въпрос за натоварената програма по празниците.

Тимът на сър Алекс Фъргюсън играе със Съндърланд у дома на "Боксинг Дей", преди да гостува на Бирмингам и Уест Бромич. Фелан обаче смята, че отборът ще се справи с тежката програма.

Той заяви за сайта на Юнайтед: "В някаква степен минаваш на автопилот, толкова много пъти сме минавали през този период. Знаем как да направим баланса. Ако играчите са напълно здрави и всички са готови за игра, то тогава ще планираме периода около Коледа, както сме го правили винаги".

Помощникът на Фърги допълни: "Ще има дни за тренировки, дни за възстановяване, ще има и доста странни дни. Мачовете обаче следват един след друг, Коледа не е период, в който да става въпрос за фитнеса на играчите, а за тяхното възстановяване - трябва да си сигурен, че всичките ти играчи получават нужната почивка, за да се съберат и да преодолеят травмите си".

Фелан завърши с думите: "Ние имаме достатъчно голям състав, който да се справи с всички препятствия. Имаме мач на всеки два или три дни, нещата не са чак толкова различни от самия сезон, но това все пак може да бъде доста коварен период за всеки тим".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация