Паоло Бергамо: Вече се видя, че в Калчополи няма нищо правдоподобно

17:30
Паоло Бергамо: Вече се видя, че в Калчополи няма нищо правдоподобно
Бившият шеф на италианската футболна федерация Паоло Бергамо за пореден път обяви, че скандалът Калчополи е бил един фарс, имащ за цел да разчисти сметките между големите отбори в Серия А.

Както е известно, след като през 2006 година Ювентус бе изхвърлен в Серия Б, се отвори път на Интер да доминира в Калчото.

Сега, четири години по-късно, от ръководството на "бианконерите" стартират Калчополи 2, за да изчистят името на отбора и да си върнат двете отнети титли. Паоло Бергамо пък е един от свидетелите в новия процес.

"Чувствам се готов да помогна по всякакъв начин, за да се разбере, че това през 2006 година, беше един фарс. По онова време съм водил частни разговори с всички футболни президенти, а не само с тези на Юве", споделя Бергамо пред "Тутоспорт".

"Жалко е, защото това се случи преди четири години и никой не желаеше да ме чуе. Факт е, че съм бил на вечеря първо с Факети, след това с Галиани и накрая с Моджи и Джираудо. След това обаче, единствено разговорите ми с "черно - белите" шефове бяха обявени, като нерегламентирани", допълва бившият шеф на италианската футболна федерация.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

VANKObarabanko
23.12.2010 10:12

о4аква се много интересно развитие и когато истината излезе наяве много хора 6те сажаляват а принтер няма да помири6ат купа следва6тите 20,30 год *joking* а до тогава FORZA JUVE