Моуриньо: Няма да ходя никъде

16:00
Моуриньо: Няма да ходя никъде
Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо заяви, че остава на "Сантяго Бернабеу" въпреки спекулациите, че ще се завърне в тима на Интер.

Специалния, който изведе "нерадзурите" до безпрецедентен требъл през миналия сезон, бе заменен от Рафаел Бенитес, който пък е пред уволнение. Португалецът обаче заяви за "Газета дело Спорт":

"Аз имам четиригодишен договор с Реал Мадрид, така че смятам да съм тук още дълги години. Има много неща, които трябва да свърша в Мадрид, не само работа на терена".

Той добави: "Аз се надявам, че Интер няма да има нужда от мен сега, тъй като това би означавало, че са тръгнали по грешния път. Бъдещето ми ще бъде във Висшата лига или Италия. Проблеми с Реал Мадрид ли? Никога не съм имал проблеми".

Моуриньо сподели още: "Не знам за Бенитес. Аз се интересувам само от Интер, президента, приятелите, играчите, феновете, които ми дадоха всичко. Искам Интер да спечели всичко, освен Шампионската лига, където играе Реал. Думите на Рафа след Световното клубно първенство не заслужават коментар. Аз очаквам поне да ми благодари за успехите, които му дадох. Попитайте феновете на Интер какво мислят за мен, а след това и за него".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

daneto_real_
22.12.2010 22:25

Няма да ходя никъде,време е да избухнем *thumb_up*

peshotar
22.12.2010 20:35

Пеп ще наследи САФ ама друг път *lol* ..него никой няма да го вземе в Юнайтед,пък и той не си е умрял да ходи.Според мен Моуриньо или сина на САФ ще наследят Сър Алекс ще се види.А иначе всичко което е казал Моуриньо в тази статия е вярно *thumb_up* *wink*

don_a4o
22.12.2010 16:48

нека спечели всичко сега с Реал, пък после ще се види къде, но няма да е в Интер, може той или Пеп да наследят САФ някои ден