Росел: Един ден Гуардиола ще стане президент на Барса

15:47
Росел: Един ден Гуардиола ще стане президент на Барса
Настоящият президент на Барселона Сандро Росел обяви, че наставникът на тима Хосеп Гуардиола има потенциала за в бъдеще да се превърне в негов наследник.

"Моята оценка за работата на Пеп? 10 от 10. Не мисля, че е възможно Барса да играе по-добре от това, което прави в момента. Гуардиола знае, че винаги към него има отправена оферта да си удължи договора. Той само трябва да го пожелае", споделя Росел.

"Смятам, че в момента нямаме почти никакви проблеми. Надявам се за в бъдеще Пеп да се превърне в нашия сър Алекс или Франц Бекенбауер. Мога да си представя, че един ден Гуардиола ще бъде президент на Барса", казва още Сандро Росел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bullit_r32
23.12.2010 16:29

ПТ: Ще е невероятно да се случи такова нещо в бъдеще *smile* Гуардиола е бил страхотен игра!Сега е срахотен треньор и ако стане президент някой ден - това ще е убийствено яко.Това е духът на FC Barcelona! *beer*

bullit_r32
23.12.2010 16:26

Oстави го BornToHate е странен тип..Даже ми обясни че трябва да има уважение м/у феновете на Реал и Барса и че не трябвало да се мразим.Явно той е свикнал с постоянните промени през последните 10г. Те реал в това време си смехиха тренера 11 или 12 пъти , точно не си спомням и смениха десетки футболисти футболисти..BornToHate въобще не обръща внимание на обичтта към клуба и привързаността която един фен тярбва да има към треньор/играчи/мениджърски състав..BornToHate чета ти мненията и разбирам че си реалист и стоиш на земята!В което няма нищо лошо *thumb_up* Но точно заради това ти никога няма да можеш да подкрепяш любимият ти отбор напълно ако ще да ги гледаш от 50г..

BornToHate
23.12.2010 00:52

Тези думи съм ги чувал и преди по адрес на един друг тренъоор на Барселона за който също твърдяхте,че ще води Барса до дълбоки старини. Кажи ми сега на кой е тренъор Франк Риикард? А относно това къде ще отиде Пеп, ами където си пожелае.

sasedq
22.12.2010 23:50

BornToHate хахаха ти си пълен психар е майка гледай да не изтарвеш някоя запетайка че ще ти се смеят хаха Мисли си че гуардиола няма да подпише договор с барса и ще отиде в друго отбор.Кои на челси ли ще е треньор ? АХХА ХАХА

BornToHate
22.12.2010 22:53

Еми обясни ми тогава. Чух,че вчера сте пили кафенце заедно и явно ти е обяснил какво точно значат неговите думи и защо по дяволите ги е казал. Тръпна в очакване. Моля те! Не ме карай да чакам.

sasedq
22.12.2010 17:01

BornToHate ХАХАХАХА ти си супер ограничен найстина ли си мислиш че Гуардиола ще отиде в друг отбор ? ХАХ АХ АХ АХ ХАХАХ А Като не знаеш защо го казва това не се обеснявай

BornToHate
22.12.2010 16:39

Пълни глупости. Ето какво казва самия Пеп броени дни преди това нещастно изказване. Запитан дали би искал да практикува професията си на Острова, той заяви: "Като футболист исках, но не бе възможно. Сега обаче не бих го изключил. Не е нещо, което съм планирал, заради особеността на този вид работа. ЗНАМ, ЧЕ НЯМА ДА СЪМ ТУК ВЕЧНО, НИТО ДОРИ ЗА МНОГО ГОДИНИ", добави Гуардиола. Басирам се,че следващото нещо което ще каже Росел е че Виктор Валдес ще стане губеренатор на щата Луизиана. Защо пък не?

don_a4o
22.12.2010 15:53

ще видим само времето ще покаже, млад е още, има много да гони САФ и Франц, но да засега се справя добре като тренер в Барса, скромен е, уважава съперника, не се надува, не интригантства, поне Барса на тренер случиха, а играчите са велики да, но не съм от Барса, не ги и мразя де