Самба: Тръгвам си, не може да се отнасяте така със Сам

15:30
Самба: Тръгвам си, не може да се отнасяте така със Сам
Капитанът на Блекбърн Роувърс Кристофър Самба възнамерява да напусна клуба през януари заради уволнението на мениджъра Сам Алърдайс от новите индийски собственици на отбора.

Индийците уволниха "Големия Сам" малко след като поеха отбора, като на негово място временно бе назначен Стив Кийн.

26-годишният Самба заяви днес за "Сън": "Ако това ще бъде начина, по който да бъде ръководен отбора, то тогава аз не желая да бъда част от Блекбърн и искам да си тръгна. Като капитан ми е трудно да кажа нещо такова, но обмислях нещата доста дълго. Никой във футбола не разбира решението да бъде уволнен Сам. Ние можеше да изпаднем миналия сезон, а Сам ни спаси, така че аз искам да попитам какво им дава право да се отнасят така с него?".

Самба все пак защити президента на тима Джон Уилямс, заявявайки: "Сигурен съм, че г-н Уилямс не е взел това решение. Той е футболен човек и знае каква страхотна работа свърши Сам при нас".

Капитанът на Роувърс завърши с думите: "Играчите и феновете искат отговори за бъдещето на клуба. Ако не знаем кой ще е мениджър, как да привлечем големи играчи през януари?".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
24.12.2010 00:46

Пълна тъпотия ... Махнаха ГОЛЕМИЯ Сам и сега Блекбърн ще върви на долу . Самба добре прави , но не вярвам , че дори да бе останал Сам щяха да привлекат някой . Сега обаче бъдещето на отбора е под сериозен въпрос и едно е да знаеш , че Сам Алърдайс ти е треньор , друго е да е уволнен и да не знаеш какво се случва и защо ... Почвам да залагам срщу Блякбърн *lol* *thumb_up*

don_a4o
22.12.2010 15:54

живота е несправедлив в повечето случай, но това е, махнаха Сам, справедливо или не