Анчелоти: Бих привлякъл Тевес в Челси

13:53
Анчелоти: Бих привлякъл Тевес в Челси
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти ще се радва да подпише с капитана на Манчестър Сити Карлос Тевес.

Според британската преса Анчелоти иска Челси да наддава за аржентинеца, но вероятно няма да могат да го купят от Сити, след като той оттегли молбата си да бъде сложен в трансферната листа.

Челси трябва да бъдат много активни по време на трансферния пазар, а Анчелоти получи уверение лично от собственика Роман Абрамович, че ще разполага с всички необходими средства.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LondonLeons
22.12.2010 14:59

don_a4o - какво "въже около врата" *erm* Тевез в Челси може да постигне много, но... и незнам как така реши че няма да вземат нищо - зад Юнайтед са с евентуално 6 точки което не е никак много *wink* в Шампионска лига нещата са кажи речи същите - не особено труден жребий *smile* така че стига си дрънкал *thumb_down*

AriesBG
22.12.2010 14:19

С тая подробност ,че не Анчелоти взема решенията.Абрамович вече няколко години се опитва по "тънката лайсна" ,но все не може да случи на сполучлив трансфер.Всичките им трансфери през последните 2-3 години се оказаха несполучливи.

don_a4o
22.12.2010 14:00

едва ли Тевес ще отиде в Челси, а Абрамович най-накрая се усети, че трябва да се привличат футболисти, усети въжето около врата си, че 2010-2011 може нищо да не вземе, най-вече ШЛ