Сър Алекс си хареса младата звезда на Англия

12:00
Сър Алекс си хареса младата звезда на Англия
Младата звезда на Нюкасъл Андрю Керъл е попаднал в трансферния списък на сър Алекс Фъргюсън, съобщават няколко английски медии днес. Информациите са, че още през януарския трансферен прозорец от Манчестър Юнайтед ще отправят официална оферта за нападателя.

Анди Керъл се представя отлично с екипа на "свраките" презс този сезон, а и вече е част от селекцията на Фабио Капело в националния отбор на Англия.

При "червените дяволи" не се вижда явна нужда от нападатели, тъй като Димитър Бербатов е в отлична форма, а Уейн Рууни започва постепенно да възвръща доброто си представяне. Хавиер Ернандес, Федерико Македа и Майкъл Оуен пък са твърди резерви, като последните двама дори може да бъдат продадени през зимната пауза.

За да се с добие с подписа на Керъл обаче, Фъргюсън ще трябва да предложи висока цена на настоящия му клуб, тъй като нееднократно на началото на сезона от Нюкасъл заявиха, че трансфер на нападателя не седи на дневен ред.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

betelina
23.12.2010 08:33

ManUtdTillidie абе палячо ти тоя гледал ли си го как играе бе смотан толкова е дървен и бавен, че ако отиде в манчо ще търкат с руни пейките заедно

ManUtdTillidie
22.12.2010 18:59

Toзи под мен е изключително тъп , това е човека който заема 2 място при голмайсторите на Англия с 10 гола бе тупан ! Висок , силен , играе добре с глава и с крака и почти всички първи топки и единоборства ги печели той *sick*

Lahm_Munchen
22.12.2010 15:31

В Манчестър работата е такава - вкараш ли 1 гол ставаш млад, много обещаващ талант, който за бъдеще ще вкарва над 35 гола на сезон. *lol* *lol*

LondonLeons
22.12.2010 15:06

и защо да ходи в Юнайтед където бъдещето му е неясно *sick*

ManUtdTillidie
22.12.2010 14:57

Вие уинър чувате ли се , Македа продаден хахахахаха *lol* *lol*

Addicted92
22.12.2010 14:33

Добър играч е спор няма .. но Юнайтед няма нужда от него . Имат не само горе споменатите 5 .. но и Дани Уелбек , който се справя страхотно с екипа на Съндерланд , както и Маме Бирам Диуф .. тези двамата дори ми напомнят на звездното дуо Дуайт Йорк-А.Коул ..от 98/99 година , когато Юнайтед спечели требъл.
Имат и играч като Солскяр - Кико Македа , не забравяйте 2 та му късни гола преди 2 години на Вила Парк и срещу Съндерланд в последните минути на мача , които до голяма степен усигуриха титлата на Манчестър Юнайтед .. Еми какво да кажем и за новия Бебе , незнам дали всички го знаете но той също играе като нападател дори записа няколко мача за Карлинг къп ако не се лъжа ..
По-скоро имаме нужда от някой заместник на Скоулс и Гигс , които са в края на кариерите си .. и на Ван дер Сар разбира се .. Сега купиха млад датски вратар , но да видим дали ще пасне на Юнайтед ..
Защото като великия Шмайхел се оттегли бяха нужни години за достоен заместник и най-накрая го намериха в лицето на Едвин ..
Да видим сега на негово място кой ще ни докарат *smile*