Касияс: Не ме е страх от Барселона

08:51
Касияс: Не ме е страх от Барселона
Капитанът на Реал Мадрид Икер Касияс заяви, че тимът му ще настигне Барселона в класирането на Примера дивисион.

Според испанския национал единствената разлика между двата отбора е "времето".

"Разликата между нас е времето. Те се представят много добре заедно, защото са играли по-дълго време един с друг. При нас не е точно така, имаме нужда от това, от повече време. Всъщност не ме е страх от Барселона. Уважавам ги, но ще се борим с всички сили за първото място", заяви Касияс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

anrito12
03.01.2011 19:08

"докато спичели"!!! Защо 1во не се научиш да пишеш ?

du4etooo2
23.12.2010 14:41

той си опази вратата там където беше най важно а именно на финала на СП а Валдес го гледаше от скамейката. Ще има да почака докато спичели това което е спечелил сан Икер.

BornToHate
23.12.2010 13:53

yoyothebestplay веднъж и аз да съм съгласен с теб. Разликата е там,че Касияс е твърд и неизменен титуляр а Валдес се води "ТРЕТА дупка на кавала".

yoyothebestplay
23.12.2010 10:38

няма значение страх не страх за разлика от Валдес той неможе да си опази вратата нали ? *joking* *party* *beer*

du4etooo2
23.12.2010 01:39

уж повече нямаше да влиза в темата а продължава да плещи глупости.Вземи пример от други фенове на барса като massyfen и barcelona1234 и се научи на малко обноски тъпако. ти освен да повтаряш два резултата друго знаеш ли.И кой те знае ако видиш на човека майка му дето я споменаваш как ша се оцъклиш щото и от жени ако разбираш колкото от фубол значи сигурно си девствен хаха.

messyfan
23.12.2010 01:16

виж сега пич,не може всеки да е интелигентен и с дар-слово,и при вас има жалкари като например ония boicoborisov11111,абсолютен хамалин-теб не те ли дразни?

BornToHate
23.12.2010 01:05

dfdxcxcv - АЗ КАЗВАМ ИСТИНАТА - "мишок" " мамето ти" " провал мадрид" "щи нашарим задника" "смотано лапе" "шматкка " "мишок" "обитак" "жалкари" "педофила венгер" "имам работа с мамето ти" "мишоци " "само хабиш кислорода" "лешпер" "смешници" " ти си на хероин бе момче" "злетак " *thumb_up* Ти нищо неможеш да кажеш,а само да ругаеш просто защото коефициентът ти на интелигентност е колкото на една зелка. Примири се.

sasedq
22.12.2010 23:51

5 пъти си извади топката от мрежата и не го е страх.Еми нормално вече е свикнал да му пълнят кошницата то страха се преодолява

dfdxcxcv
22.12.2010 22:56

BornToHate ела да ти го кажа пред тебе бе мишок както всяка вечер го казвам на мамето ти *lol* аз казвам истината и факти а ти говориш разни измислици за провал мадрид,които не са станали и няма да станат става дума това да вдигнат купата е сори ама щи нашарим задника не само за тва а ,че си смотано лапе аре *joking*

izrodonomiks
22.12.2010 22:55

DFD ти колко си недъгав имаш ли си напредстава?

BornToHate
22.12.2010 22:50

Winner.bg все повече ми пада в очите. Няма ли някой в тоя сайт, който да види какво става тук? Преди време имаше хора, който четяха коментарите и триеха ненужните такива, имаше хора който ледяха членовете и "триеха ненужните такива". Къда са сега тези хора? Толкова яко ли ви е праснала кризата,че неможете да си намерите читави администратори? Как може едно 8 годишно келшче да си пише какво си иска и то с една единствена цел - да дразни другите. Вижда се,че познанията му на тема футбол са нулеви. Вижда се,че при него липсват елементарни познания по въпросите по които изказва някакви абсурдни коментари. Влиза тук само за да си избива комплексите защото знае,че ако говори на някого такива неща в лицето после цяла седмица ще ходи с естествен грим по цялата мутра. Вземете мерки,защото това просто не нормално.

Madoto_1
22.12.2010 21:37

Абе вие още ли се занимавате с тая въшка dfd?Това лайненце знае само едно - 5:0 бихме реал, 4:1 бихме Арсенал...Това дете освен да се заяжда с всеки един в този сайт друго не може.Сигурен съм, че ако футболистите на Барселона разберат, че тоя им е фен ще се преместят в друг клуб, защото това СЪЩЕСТВО посрамва всичко до което се докосне!Dfd ще ти кажа само едно - еб* си майката и замълчи.Надявам се админите вече да си свършат работата и да му сложат бан, защото всеки ден псува като селска циганка.

du4etooo2
22.12.2010 21:20

шматкооооо да кажеш че реал е отбор без бъдеще е най голямата простотия която съм чувал.Ще говоря за миналото щото съм фен на този отбор от 20год. а не като тебе вчерашен келеш да не знам топката кръгла ли е. И преди сме падали с толкова дори и от Милан за КЕШ ако знаеш какво е това и после пак сме вдигали купи и ще продължаваме да го правим защото това е велик клуб с който могагат да се сравняват само англ.клубове на които между другото ще им сърбате попарата този сезон в ШЛ. Ама то да е хуй да ти го набие човек ама акъл не може да се даде на такъв пундек като тебе.

BornToHate
22.12.2010 21:04

dfdxcxcv каза: "само рефрешвате страницата и четете как ви псуваме". Та кой викаш е "5 годишно лапе"

dfdxcxcv
22.12.2010 20:15

du4etooo2 ама шматкка ти си пълен обитак бе когато ви мачкаме с по 5 на 0 къде бяхте бе жалкари само няколко от фенчетата на реал 1,2 ма писаха другите мишоци като тебе само рефрешвате страницата и четете как ви псуваме *lol* кво ми се хвалиш с неща от праисторията то така е отбор без бъдеще се хвали с миналото номрално .... и кво ми говориш накрая на сезона та накрая на сезона ... накрая на сезона както всяка година провал мадрид ще е на 2 ро място,но кво говоря на 5 годишно лапе като тебе аре гръмни се ,че само хабиш кислорода *joking*

du4etooo2
22.12.2010 18:02

какво е сега ве ташак? Като е друго времето и трябва да загърбим историята ли? Ти да не си Нострадамус че да знаеш какво ще е утре? По скоро си някой пикльо дето и чекия не може да си направи. Като свърши сезона тогава говори ама тогава ще се скриеш и не можем те видя.Що ли се учудвам,аз все още не съм виждал каталунско лайно да умее да губи а големите за това са големи защото когато паднат могат да се надигнат. Айде отивай отивай при мама да те изпишка плужек такъв.

dfdxcxcv
22.12.2010 17:46

BornToHate говориш неща които не са станали .. не ни оставяте да дишаме ама ни дишате прахта то колко пъти ви газим

дучетоооо ей лешпер то с титли от праисторията когато футбола е бил на друго ниво ся виш кво е бе злетак *lol*

du4etooo2
22.12.2010 17:39

аве dfdxchcv кво се пениш ве малоумник вие не сте ли падали столкова. отбора за 20-ти век е РЕАЛ а за този век е твърде рано да се говори. Знаеш ли колко купи имате да вдигнете докато ни стигнете нещастник такъв айде отивайте да си нагледате пръскачките че може още другия кръг да ви трябват.

BornToHate
22.12.2010 17:12

Важното е че не ви оставяме да дишате. Може да сте първи,но това може вече да не е така само след следващия кръг. И к'во праиме тогава?

dfdxcxcv
22.12.2010 16:50

а 5:0 значи голямо нещо или по точно голямо унижение кво да говоря на чаве гледащо футбол от днес .. кво ми сочи миналия сезон при положение,че пак са на 2 ро ...

dfdxcxcv
22.12.2010 16:48

а ако ти си гледал миналия сезон щеше да знаеш,че провал мадрид пак беше на 2 ро и няма значение глупостите които ми бръщолевиш в момента и не само миналия и по миналия и те така и винаги ще се 2 ри такаче кво ми се пенявиш отрепка ..

BornToHate
22.12.2010 16:32

Кой каза,че това нищо не значи. Значи 3 точки. Спомни си обаче миналия сезон( ако изобщо си гледал футбол тогава). Барселона спечели и двете "Ел Класико". Какво стана на края? Ами Водеха с точка един кръг преди края на надпреварата. В последния кръг Барселона свърши своята работа,спечели 3 точки и съответно титлата с "La Liga" а малага спъна Реал и двата отбора завършиха наравно. Я сега ти ми кажи какво ще значи това 5:0 когато в края на сезона Реал вдигне купата а Барса остане втори в класирането? В кой свят ще живееш ти тогава? Какво ще значи тогава това 5:0? Ами едно голямо НИЩО. Не твърдя,че така ще се случи и Реал ще триумфира,но според мен шансовете на двата отбора за трофея са напълно равни.

dfdxcxcv
22.12.2010 15:29

нека все така да продължава реал да играе добре да падат с по 5 гола разлика вие си живейте в вашия святи и си мислете ,че това нищо незначи *thumb_up*

BornToHate
22.12.2010 15:05

Икер Касияс знае много добре,че това 5:0 не значи нищо. Той е неизменен титуляр вече 10 години и е виждал хиляди такива разни "Месита,Шавита" и разни други подобни екземпляри. Губил е с 5,губил е и с повече от 5. Всеки един футболист никога не трябва да забравя,че когато два отбора се изправят в директен зблъсък,винаги единият от тях ще ликува,а другия ще тъгува. Много правилно е казал човека -"единствената разлика между двата отбора е "времето". Барселона играе в тази си формация и най-вече с този тренъор вече няколко сезона, докато в Мадрид нещата не стоят по този начин. Миналото лято в отбора пристигнаха Роналдо,Кака,Бензема и Алонсо. Тази година дойдоха Ди Мария,Йозил,Кедира и Карвалъо . И Какво стана? Хората играещи в отбора повече от един сезон са 4-а - Рамос,Марсело Касияс и Пепе(пропуснал по-голямата част от минялия сезон заради тежка травма). Като прибавим към тези факти и тренъорът,който е в отбора също от лятото излиза,че Реал се справя повече от добре за момента с оглед на тези събития.

du4etooo2
22.12.2010 14:25

колкото и да му се пресмивате не икер ако не беше той тези палячовци от барселона щяха да гледат европейска и световна титла през крив макарон а ако вашето дърво валдес излезе в мач срещу вашите звезди 5 гола ще му се струват все едно мача е свършил 0;0. завиждайте защото нито един от вашите играчи няма успехите на сан икер и няма и да ги достигне.

messyfan
22.12.2010 13:13

защото времената са други-ФАКТ,защото Барселона сега диктува модата във футбола-ФАКТ,и защото скоро няма да я достигнете-ФАКТ.Гледайте трезво на нещата,а относно Зидан-наистина гениален футболист,винаги съм му харесвал играта,а за Касияс-най-големият вратар в момента-ФАКТ.

dfdxcxcv
22.12.2010 13:07

забележете циганският манталитет на фенчетата на прова мадрид с по 5 парцала у вратата и вече нз колко пъти подред падат от нас и пак има знаят устите *lol*

PleaZeE
22.12.2010 12:13

Абе по времето на Зидан не знам кой прибираше петички и шестички,а мой човек *lol* Май гожорите само,кога ви е удобно вие барселонците,а кога ви куршехме преди неколко години,сезон след сезон,защо не говорихте и не пишехте глупости тогава ??? *beer*

izrodonomiks
22.12.2010 11:56

Каталунски смешници може ли да сте толкова ЗЛЕ БЕ МИШКИ

icone_81
22.12.2010 11:03

Ами няма какво да те е страх. Ти свикна вече на петички. От време на време някоя шестичка. По - страшно няма накъде повече. Така че не се и съмнявам, че не те е страх. *lol*

ENGLANDFTW
22.12.2010 10:35

Човек като претръпне.... страха му минава.

dfdxcxcv
22.12.2010 10:20

дон ачо още ли продължаваш с лешперските коментари *lol* касия не го е страх самоче никой не го инт тва вкараха му 5 гола и аре кой беги *thumb_up*

don_a4o
22.12.2010 10:11

няма защо да те е страх Касияс, вкараха ти 5гола голяма работа, имаш респект към тях, нормално, а и наистина времето е разликата, те са сработени а вие още не, но днес ще биете Леванте, не като барса равен, всичко ще се нареди

Madridista_rms
22.12.2010 10:05

Грешката в мача беше на моу, който подреди защитниците в една линия... Касияс не е виновен за головете И все още е най - добрият вратар!!!! И е прав, че ни трябва време и затова се надявам Моу да остане и догодина пък ако ще тази година и с 10-0 да ни биете, не ме е срам, че губим от барса, те са най-добрите

simeon_cz
22.12.2010 09:33

ха-ха-ха не го страх ама пулчи петица от варса *lol*

biserms
22.12.2010 08:58

Ами да те са играли повече време заедно, защото вашият президент е ИДИОТ и мисленето му е като на чаршафлиите, собственици на Сити - всеки трансферен прозорен милиони за нови играчи.Е, как да се сработят ? На Реал вече не им трябват нови играчи, трябва им време, търпение и резултатите ще дойдат.Ако продължават така да пръскат пари и да правят промени в състава постоянно няма да видят титла още 10 години *thumb_up*