Леонардо поема \"нерадзурите\"

18:20
Леонардо поема \"нерадзурите\"
Бившият наставник на Милан Леонардо ще се върне на "Сан Сиро" като нов треньор на Интер, след като се споразумя да поеме тима от януари, съобщават медиите в Италия.

Според "Тутоспорт" бившият наставник на "росонерите" се е договорил с президента на Интер Масимо Морати и ще бъде посочен като новия водач на "нерадзурите". Дълъг списък с кандидати от Фабио Капело до Жозе Моуриньо беше разискван, но очевидно "нерадзурите" са фокусирали вниманието си върху бразилеца.

Идеята на Морати е Леонардо да встъпи в длъжност през януари, като се очаква договорът на Бенитес да бъде прекратен в в най-близко бъдеще.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bat_Zdravo
21.12.2010 21:01

Бенитес да си ходи! Ясно е, че няма да постигне нищо, дори и да му осигурят трансферите. Леонардо също нищо няма да постигне. Колкото и да ми е болно, скоро няма да има силен Интер. Време е да се помисли дългосрочно и да се пенсионират някои играчи, а други с големи претенции да се продадат. Време е да се гради!

don_a4o
21.12.2010 18:47

още не са уволнили Бенитес ве и му намерихте заместник, само спекулации се пишат,чакайте да видим дали Бен си отива па после, иначе за Лео ем да идва, ще видим