Смолинг: Защо да не приключим сезона без загуба?

14:41
Смолинг: Защо да не приключим сезона без загуба?
Младият защитник на Манчестър Юнайтед Крис Смолинг разкри, че всички на "Олд Трафорд" вече вярват, че отборът може да постигне успеха на Арсенал от 2004 година и да спечели титлата в Англия без поражение през целия сезон.

Тимът на сър Алекс Фъргюсън продължава да не познава вкуса на загубата през тази кампания, спечелвайки 9 срещи и завършвайки наравно в 7 двубоя. Смолинг, който отказа да премине в редиците на Арсенал, преди да подпише с Юнайтед, заяви за "Сън":

"Ние се опитваме да не говорим за това. Щастливи сме, че си действаме тихичко и оставаме непобедени. Толкова много отбори имат доста точки от началото на кампанията, така че ще бъде трудно да повторим успеха на Арсенал".

Младият играч обаче добави: "Не съм сигурен дали ще станем отново свидетели на подобно нещо, но ние сме единствените, които можем да направим това, така че защо не? Ако сме непобедени и след Коледа, това ще бъде добър знак. Не сме показали най-доброто от себе си, само в мача с Блекбърн може би, но аз смятам, че това бе някакво послание от наша страна. Горди сме от факта, че нямаме загуба в лигата. В последните 10 или 15 минути на мачовете, все успяваме да продължим добрата серия, така че според мен ставаме все по-силни".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Crissstiano
21.12.2010 15:17

Съдиите,късмета,глобалното затопляне,папата и не на последно място Барак Обама,са в основата на победите и успехите на Юнайтед *joking* .

Madoto_1
21.12.2010 14:54

Защото нямате нагласата да го направите.В повечето мачове не побеждавате благодарение на уменията си, а благодарение или на съдията или на късмета.Аз не вярвам някой от ''големите'' отбори да победи Юнайтед тази година, по-скоро очаквам отбор борещ се за оцеляване да го стори.Все пак не мога да предскажа какво ще стане и не е изключено да завършат без загуба сезона, защото съдиите и късмета ще направят всичко възможно това да се случи. *thumb_up*

don_a4o
21.12.2010 14:54

Нас ли питаш Смолиг, че борете се да нямате загуба през тази кампания, но според мен няма да успеете да я завършите, без някое поражение